Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

PMOatWork

PMOatWork is de naam van de samenwerking met onze partner Informens BV op het gebied van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Gezamenlijk bieden wij het beste PMO van Nederland aan.

Na al jarenlang van elkaars diensten gebruik te maken, hebben we per 1 januari 2022 onze krachten op het gebied van een PMO gebundeld in de vorm van een samenwerking. Informens in haar kracht met het unieke instrument (het NES dashboard) dat ingezet kan worden om de leefstijl, gezondheid, fitheid en daarmee het werkvermogen van werknemers in kaart de brengen. En TIGRA met haar netwerk van ruim 25 TIGRA vestigingen, met meer dan 100 gekwalificeerde Arbeid en Gezondheid adviseurs door heel Nederland.

Visie

Steeds meer bedrijven streven ernaar dat werknemers veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven. Om dit te kunnen realiseren wordt een actief personeelsbeleid gehanteerd, waarin het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de werknemers centraal staat. PMOatWork kan bedrijven hierin ondersteunen. De resultaten van een PMO worden teruggekoppeld in een voorspellend dashboard, waarmee het bedrijf keuze kan maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid voor hun werknemers.

Vestigingen door heel Nederland
Toon overzicht

Preventief Medisch Onderzoek

PMOatWork is de naam van de samenwerking en onder deze naam worden Preventief Medische Onderzoeken uitgevoerd. Een PMO is een uitgebreid onderzoek op het gebied van gezondheid in relatie tot je werk. Er worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijk belasting. Geen een bedrijf is hetzelfde, dus een PMO is altijd maatwerk. We sluiten samen de inhoud aan op de werkomstandigheden en de cultuur van jouw organisatie.

Lees hier meer over ons PMO
Lees meer