In gesprek over duurzame inzetbaarheid

Offerte Inzetpraat aanvragen

Inzetpraat

Een gesprek over duurzame inzetbaarheid, je hoort het steeds vaker. De gesprekken voor dit jaar staan wellicht alweer gepland, maar hoe voer je zo’n gesprek het beste? Of hebben ze behoefte aan een opfriscursus over duurzame inzetbaarheid? Dan is de interactieve training Inzetpraat precies wat ze nodig hebben!

Tijdens onze training inzetpraat leren leidinggevenden op een laagdrempelige manier hoe ze een inzetbaarheidsgesprek kunnen voeren. Het doel van deze training is leidinggevenden een leidraad te geven voor het houden van een effectief gesprek, met als basis het Huis van werkvermogen. Hoe breng je het ‘lastige’ onderwerp duurzame inzetbaarheid ter sprake?

Inhoud van de training

Inzetpraat is een interactieve training. Onze adviseur legt de begrippen ‘duurzame inzetbaarheid’ en ‘het Huis van Werkvermogen’ uit. Daarnaast wordt in de training aandacht besteed aan:

  • gesprekstechnieken;
  • de opbouw van een inzetbaarheidsgesprek;
  • do’s en don’ts tijdens een inzetbaarheidsgesprek;
  • persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en gedragsverandering.

De training kan zowel online als fysiek worden gegeven.

Evaluatie

Een aantal weken na de training volgt een evaluatie met de groep leidinggevenden. Hoe verliepen de gesprekken, wat hebben de gesprekken opgeleverd en zijn er nog vragen? Onze adviseur kijkt samen met leidinggevenden of zij erin geslaagd zijn informatie in de praktijk te brengen of dat er nog hulp nodig is.

Met het aanbieden van een training Inzetpraat:

  • Train je leidinggevenden om een goede inzetbaarheidsgesprekken te kunnen voeren.
  • Krijg je aandacht voor duurzame inzetbaarheid.
  • Leren ze diverse gesprekstechnieken.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
Lees ook
Enthousiaste werknemers over inzetbaarheidsgesprek met leidinggevende

Hoe halen onze werknemers fit en gezond het pensioen? Met die vraag speelde bedrijfsleider sociale werkvoorziening Ron Ensink, werkzaam bij gemeente Losser. Ze wilden met hun werknemers in gesprek, ma ...