Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Franchiseformule

TIGRA Beheer is de franchisegever van het landelijke TIGRA-netwerk. Onze vestigingen hebben stuk voor stuk  een plaatselijke betrouwbaarheid en een hoogwaardige dienstverlening voor (landelijke) bedrijven, sectoren, verzekeraars en arbodiensten. Bij TIGRA leiden we onze medewerkers op met een intern scholingsprogramma. Zo zijn al onze mensen opgeleid in de wereld van verzuim, inzetbaarheid en ergonomie.

Als onafhankelijk netwerk met een landelijke dekking, kunnen wij voor onze diensten goede afspraken maken met verzekeraars voor de bedrijfsgezondheidszorg. Met het oog op de vergrijzing en minder groene aanwas, is het voor bedrijven en organisaties belangrijk om werknemers vitaal en inzetbaar te houden. Daarom zijn wij altijd bezig innovatieve concepten te bedenken.

Is het antwoord op onderstaande vragen ja?

  • Spreekt de werkwijze van TIGRA je aan?
  • Ben je ambitieus en ondernemend en wil jij net als wij organisaties ondersteunen in vitaliteit en inzetbaarheid?
  • Heb je als ondernemer de beschikking over een oefenzaal met kleedkamers?
  • Wil jij je omzet verhogen en risico spreiden door samen met ons een voor jou nieuwe markt aan te boren?
  • Zie jij ook de strategische meerwaarde van samenwerking in een landelijk netwerk?
  • Ben je bereid en in staat om daar energie en tijd in te investeren?

Is het antwoord op alle bovenstaande vragen ja?

Vraag dan via het contactformulier meer informatie aan.

Meer informatie over franchiseorganisaties vind je op de websites van De Nationale FranchisegidsNederlandse Franchise Vereniging en Franchiseplus.