Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

TIGRA Utrecht

Arkansasdreef 30
Telefoon: 085 - 8227265
Naar overzicht

TIGRA Utrecht is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid. TIGRA heeft als missie om alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen. Wij helpen organisaties ervoor te zorgen dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. Onze focus ligt op duurzame inzetbaarheid van de gezonde werknemers, zodat mensen optimaal inzetbaar en productief zijn tijdens hun arbeidsloopbaan en vitaal met pensioen gaan. Daarnaast pakken we verzuim effectief aan en hebben we aandacht voor preventie van risicogroepen.

Teamfoto TIGRA Utrecht

Openingstijden
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Eric-Jan van Helmond
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Vestigingseigenaar
André Lötters
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Klaartje Lak
Managementassistente
Noortje de Steenwinkel
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Myrte Blekman
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Tosanne Verweij
Adviseur Arbeid & Gezondheid
“Dit jaar was hét moment om het PMO voor heel KWR te organiseren en is HR de zoektocht gestart naar een goede partner hierin. Via het zorgprogramma van de werkgeversvereniging WenB zijn wij in contact gekomen met TIGRA, hierbij specifiek met Eric-Jan van Helmond. Zijn uitgebreide introductie en uitleg over het laten uitvoeren van een PMO via TIGRA, was voor ons de doorslaggevende factor om verder te gaan met hen. ”
Maaike Scholten
Senior adviseur Human Resources, KWR Water
“Ik kreeg meer inzicht in mijn situatie. Zaken waar ik tegen aanliep werden steeds duidelijker tijdens het traject. Ook kreeg ik nuttige tips en adviezen aangereikt om mijn herstel te bevorderen.”
Medewerker
UWV
“Het is meer dan alleen fysiek bezig zijn, je krijgt echt coaching wat je slimmer, beter of anders kan doen. En ik hou wel van de manier waarop ze je iedere keer weer in je valkuilen laten lopen en je je hoofd weer eens stoot omdat je toch te eigenwijs bent. Ook de VR-training om meer gevoel te krijgen tussen spanning en ontspanning vond ik erg leuk en leerzaam.”
Medewerker
Capgemini
“Ik had nooit verwacht dat sporten mij zo kon helpen in mijn psychische problemen waar ik al gevoelig voor ben en mijn blessure alleen maar verergerd had. Ik heb door sporten zo geleerd om uit mijn hoofd te komen en in mijn lijf te gaan zitten en zo ook mijn emoties, boosheid en frustraties etc kwijt te raken. Dit geeft mij weer ruimte voor persoonlijke groei!”
Willemien
Werknemer kinderopvang
“Wat in het programma van TIGRA het verschil maakte was het sporten in de kleine groep waar je aanwezig mag zijn en je bezig bent en niet steeds aan praten bent. Maar wat ik het allerbelangrijkste vond, was de persoonlijke aanpak en dicht bij je staan en dat ze er voor jou zijn.”
Aletta
NS
Algemene nieuwsberichten
Blog | 6 juni 2024
Wat wij bij jou in company kunnen doen

Het inzetten op preventie van verzuim is voor jouw organisatie op termijn kostenbesparend. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen. Met onze preventieve aanpak kijken we naar werkwijze, werkplek en ...

Klantverhaal | 27 oktober 2023
“Voor mezelf zorgen op fysiek en mentaal vlak”

Minder ziekteverzuim? Meer werkvermogen? Met meer dan 25 jaar ervaring met gezondheidsmanagement leggen we graag persoonlijk uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe je onze investering i ...

| 4 april 2023
Re-integratie trajecten

De trajecten starten vanuit een Consult inzetbaarheid of een Intake. Vervolgens een Gedragsmatige fysieke training (6 of 12 weken) of Multidisciplinaire training (12 weken) wordt geadviseerd. D ...

Contact