Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Een eigen expert binnen het bedrijf

Offerte Ergocoach opleiding aanvragen

Ergocoach opleiding

Al je werknemers hebben al een training gehad over hoe zij het beste kunnen tillen of zitten. Toch zie je dat ze na een aantal weken weer in het oude patroon terugvallen. We snappen best dat het zonde is hen opnieuw naar een training te sturen. Maar hoe houd zet je ze weer op scherp?

Een mogelijke oplossing is een van je eigen werknemers tot ergocoach op te leiden. Een ergocoach leert hoe hij/zij collega’s kan coachen en begeleiden bij hun werkzaamheden. Tijdens de opleiding leert jouw werknemer het volgende:

  • Kennis van het lichaam. Hoe ontstaan klachten en hoe kun je het voorkomen?
  • Wat zijn de juiste houdingen bij het zitten, tillen, dragen, duwen, trekken?
  • Wat stress met het lichaam doet en inzicht in de gevolgen van (werk)stress.
  • Wat zijn de ergonomische richtlijnen voor de werkplek?
  • Effectief adviseren en motiveren op de werkvloer.

Natuurlijk gaat alles in combinatie met theorie en praktijk.

Nazorg

Een ergocoach kan altijd terugvallen op de expertise van onze adviseur. Regelmatig komt een adviseur langs om samen met de ergocoach een ronde door jouw bedrijf te maken, de lastige vraagstukken op te lossen en waar nodig bijvoorbeeld aanvullende werkplekonderzoeken uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen