Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Team Beheer

Gerko Riedstra - Directeur en oprichter TIGRA

Meer dan 25 jaar geleden richtte Gerko samen met zijn toenmalige compagnon TIGRA op. Dat is nu uitgegroeid tot een landelijk dekkend netwerk van meer dan 25 vestigingen die zich richten op verzuim, preventie en inzetbaarheid. Gerko is te bereiken via g.riedstra@tigra.nl.

Leo Wijnsma - Directeur en mede-eigenaar 

Als directeur en mede-eigenaar van TIGRA is Leo veel in contact met klanten. Hij reist dan ook veel door Nederland, maar gelukkig is hij ook nog vaak genoeg op kantoor aanwezig, en daarbij gaat tegenwoordig ook veel online. Leo is te bereiken via l.wijnsma@tigra.nl.

Syds Homan - Formule manager

Als formule manager is Syds eerste aanspreekpunt voor het TIGRA franchise netwerk. Daarnaast is Syds verantwoordelijk voor de productvoering en de interne organisatie van TIGRA Beheer. Tevens is hij onderdeel van het MT. Syds is te bereiken via s.homan@tigra.nl of 088 – 1443403.

Karina van der Wal - Communicatie- en projectmedewerker

Als communicatiemedewerker is Karina verantwoordelijk voor de inhoud van de website en beheert ze de social media kanalen. Ook de artikelen, blogs en nieuwsbrieven komen uit haar pen! Daarnaast doet ze ook erg veel op PMO gebied. Karina is te bereiken via k.van.der.wal@tigra.nl of 088 – 1443472.

Jan Berend Bosma - Financieel medewerker

Jan Berend is de financiële man binnen ons team en werkt al ruim 6 jaar op onze financiële administratie. Als klant ontvang je van Jan Berend de facturen dus wellicht dat je op die manier zijn naam weleens voorbij hebt horen komen. Jan Berend is te bereiken via jb.bosma@tigra.nl of 088 – 1443491.

Anniegriet Wijnja - Management Assistent

Anniegriet plant externe afspraken in de agenda’s, is intern verantwoordelijk voor de handboeken en regelt alles rondom de AVG en ISO. Daarnaast neemt ze vaak de telefoon op, verwerkt ze de aanvragen en notuleert vergaderingen. Anniegriet is te bereiken via a.wijnja@tigra.nl of 088 – 1443405.

Ellen van der Kooi - Medewerker Bedrijfsbureau

Ellen is de langst werkende collega van TIGRA. Ze verwerkt alle interventie aanvragen die binnenkomen en zet ze door naar de juiste TIGRA vestiging. Ellen is te bereiken via e.van.der.kooi@tigra.nl of 088 – 1443404.

Marijke Aandeweg - Projectmedewerker

Marijke waarborgt de planningen van alle landelijke PMO-projecten. Ze belt en mailt werknemers om afspraken te verplaatsen en/of te wijzigen. Daarnaast coördineert ze ook projecten. Marijke is te bereiken via m.aandeweg@tigra.nl of 088 – 1443481.

Dineke van der Laan - Projectmedewerker

Dineke waarborgt de planningen van alle landelijke PMO-projecten. Ze belt en mailt werknemers om afspraken te verplaatsen en/of te wijzigen. Daarnaast ondersteunt ze de projectleiders op alle mogelijke manieren. Dineke is te bereiken via d.vanderlaan@tigra.nl of 088 – 1443482.

Jolien van Lierop - Brandmanager

Als brandmanager houdt Jolien zich bezig met het merk TIGRA, maar ook met marketing en in- en externe communicatie. Ze bedenkt campagnes en strategieeën en zorgt voor de uitvoer hiervan. Jolien is te bereiken via j.van.lierop@tigra.nl of 088 – 1443471.

Martijn Visser - Financieel medewerker

Martijn houdt zich bezig met de financiële administratie van TIGRA en Gezonder Nederland. Hij behandelt facturen en staat klanten telefonisch te woord voor vragen omtrent factuur. Martijn is te bereiken via m.visser@tigra.nl of 088 – 1443492.

Jetske Gravekamp - Dobma - Commercieel Binnendienst medewerker

Als Commercieel Binnendienst medewerker is Jetske verantwoordelijk voor het opstellen en nabellen van offertes. Ze is onderdeel van het salesteam en staat klanten te woord over TIGRA dienstverlening die meer informatie willen. Jetske is te bereiken via j.gravekamp@tigra.nl of 088 – 1443474.

Yente Visser - Marketing- en communicatiespecialist

Als Marketing- en communicatiespecialist houdt Yente zich bezig met de (online) marketing en communicatie binnen TIGRA. Ze maakt en beheert advertenties op Google, verstuurt nieuwsbrieven en beheert de social media kanalen. Yente is te bereiken via y.visser@tigra.nl of 088 – 1443475.