Snel inzicht in duurzame inzetbaarheid

Offerte Online PMO aanvragen

Online PMO

Werknemers die goed in hun vel zitten presteren beter! Wat kan jij als werkgever voor ze betekenen, waarin kun jij ze ondersteunen, wat zijn de knelpunten organisatiebreed? Ons Online PMO (Preventief Medisch Onderzoek) zorgt dat je snel inzicht krijgt hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers. 

De naam Online PMO zegt het al, een online Preventief Medisch Onderzoek. Met een Online PMO brengen we de gezondheid in relatie tot werk van je werknemers in kaart. Er worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijke belasting. Met behulp van online vragenlijsten stemmen we het onderzoek helemaal af op jouw bedrijf, want geen bedrijf is hetzelfde.

Ons Online PMO bestaat uit twee onderdelen:
1. werkvermogensonderzoek (vragenlijsten vooraf)
2. online adviesgesprek

Binnen dit Online PMO vindt geen fysiek onderzoek plaats. Ben je op zoek naar een compleet PMO inclusief fysiek onderzoek, bekijk dan ons Preventief Medisch Onderzoek .

Groepsresultaten

De groepsresultaten presenteren wij via een uniek interactief dashboard. Aan welke knoppen kun jij als werkgever draaien om de duurzame inzetbaarheid van je werknemers te vergroten? Gezonde werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever. Door gezondheid en werkvermogen te meten, voorkomen we bovendien dat werknemers langdurig verzuimen. Ook brengen we in beeld hoe productief iemand is. Een win-winsituatie: de organisatie haalt betere resultaten én werknemers kunnen gezond hun pensioen halen.

Voordelen van een Online PMO

Met het aanbieden van een Online PMO:

  • Kun je snel een PMO realiseren.
  • Breng je gezondheidsklachten van je werknemers in beeld.
  • Voorkom je langdurig verzuim van je werknemers.
  • Geef je aandacht aan de werknemers.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen