Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Snel inzicht in duurzame inzetbaarheid

Offerte Online PMO aanvragen

Online PMO

Werknemers die goed in hun vel zitten presteren beter! Wat kun jij als werkgever voor hen betekenen, waarin kun jij hen ondersteunen, wat zijn de knelpunten organisatiebreed? Ons Online PMO (Preventief Medisch Onderzoek) zorgt dat je snel inzicht krijgt in hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers.

De naam Online PMO zegt het al: online Preventief Medisch Onderzoek. In het onderzoek worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijke belasting. Met behulp van online vragenlijsten stemmen we het onderzoek helemaal af op jouw bedrijf. Geen bedrijf is tenslotte hetzelfde.

Ons Online PMO bestaat uit twee onderdelen:
1. werkvermogensonderzoek (vragenlijsten vooraf)
2. online adviesgesprek

Binnen dit Online PMO vindt geen fysiek onderzoek plaats. Ben je op zoek naar een compleet PMO inclusief fysiek onderzoek? Bekijk dan ons Preventief Medisch Onderzoek .

Resultaten

Aan welke knoppen kun jij als werkgever draaien om de duurzame inzetbaarheid van je werknemers te vergroten? Gezonde werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever. Door de gezondheid en het werkvermogen van werknemers te meten, brengen we onder meer in kaart wat jouw organisatie nodig heeft om (langdurig) verzuim te voorkomen. Daarnaast helpt ons PMO je inzicht te krijgen in de productiviteit van je werknemers. Het resultaat? De ultieme win-winsituatie: je organisatie haalt betere resultaten én werknemers kunnen gezond hun pensioen halen. De groepsresultaten presenteren wij via een uniek interactief dashboard.

Voordelen van een Online PMO

Met het aanbieden van een Online PMO:

  • Kun je snel een PMO realiseren.
  • Breng je gezondheidsklachten van je werknemers in beeld.
  • Voorkom je langdurig verzuim van je werknemers.
  • Geef je aandacht aan de werknemers.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen