Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Bedrijfsfysiotherapie in Company

Offerte aanvragen

Bedrijfsfysiotherapie in Company

Minder verzuim en meer productiviteit, maar ook goed werkgeverschap en laagdrempelige begeleiding voor werknemers mét en zonder fysieke klachten. Dit komt samen bij Bedrijfsfysiotherapie in Company.

Bedrijfsfysiotherapie in Company zorgt ervoor dat fysieke klachten van werknemers verminderen of zelfs voorkomen kunnen worden, om zo verzuim tegen te gaan en de productiviteit op de werkvloer te verhogen. Dit doen we door periodiek, bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks, een aantal uren in je bedrijf aanwezig te zijn.

Op deze manier leert onze bedrijfsfysiotherapeut je bedrijf en werkzaamheden goed kennen. Hij/zij weet hierdoor wat er gedaan moet worden om fysieke klachten snel te verhelpen zodat je werknemers weer productief aan het werk kunnen.

Voordelen van Bedrijfsfysiotherapie in Company

Door het aanbieden van Bedrijfsfysiotherapie in Company:

  • Verminder en/of voorkom je fysieke klachten bij je werknemers, wat ook hun individuele vitaliteit ten goede komt.
  • Verlaag je de verzuimkosten door verzuim te voorkomen als gevolg van fysieke klachten.
  • Gaat de productiviteit van je werknemers omhoog doordat fysieke klachten verminderen.
  • Kunnen alle werknemers, mét en zonder fysieke klachten, op een laagdrempelige manier bij de bedrijfsfysiotherapeut terecht met vragen of voor adviezen over hun inzetbaarheid en werk gerelateerde gezondheid.
  • Krijg je via onze collega inzicht in wat veel voorkomende knelpunten en risico’s zijn binnen je bedrijf en krijg je advies over hoe je deze kunt aanpakken om verzuim te voorkomen.
Bedrijfsfysiotherapie in Company in beeld

Download onze interactieve infographic om te zien hoe Bedrijfsfysiotherapie in Company eruit zou kunnen zijn.

Scroll over de informatie-icoontjes (i) in het bestand voor meer informatie.

We denken graag met je mee

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers en organisatie nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de invulling en frequentie van het programma.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
“Naar volle tevredenheid ondersteunt TIGRA ons met het onderwerp duurzame inzetbaarheid door bedrijfsfysiotherapie in company aan te bieden. Wij zien in TIGRA de juiste partner hierin, omdat zij dezelfde missie hebben als wij, namelijk dat medewerkers gezond en fluitend hun pensioen kunnen halen. ”
Suzanne Goddijn - van Duuren
HR-manager vandaglas
Lees ook
Wat is het verschil tussen fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie?

Hoe zorg je als werkgever dat je werknemers aan hun vitaliteit werken? Je wilt verzuim zoveel mogelijk voorkomen en vroegtijdige klachten signaleren en direct omzetten naar een gerichte actie. Maar wa ...

Waarom kiezen voor bedrijfsfysiotherapeut binnen je bedrijf?

Snelle aanpak bij fysieke klachten, een laagdrempelig inloopspreekuur voor werknemers en iemand die het bedrijf echt van binnen leert kennen. Wie wil dat nu niet? Door periodiek een adviseur van ons b ...

Wees verzuim voor: “Bedrijfsfysiotherapie in company is echt van meerwaarde”

Laagdrempelige begeleiding voor jouw werknemers bij lichamelijke klachten of goede voorlichting op de werkplek. Dat wil jij als werkgever toch ook? Bedrijfsfysiotherapie in company is het ideale produ ...