Intern inzetbaarheids- spreekuur

Offerte Bedrijfsfysiotherapie aanvragen

Bedrijfsfysiotherapie

Wil jij begeleiding bij lichamelijke klachten voor je werknemers laagdrempeliger maken, en wil jij hen ook de mogelijkheid bieden om een voorlichting op de werkplek aan te vragen, of misschien wel een werkplekonderzoek? Je weet dat tevreden werknemers die goed in hun vel zitten, productiever zijn. Je wilt jouw werknemers hier handvatten voor geven, zodat gezondheidsklachten voorkomen of verholpen worden.

Met bedrijfsfysiotherapie kan dit! Afhankelijk van de wens, kan er bijvoorbeeld (twee)wekelijks een bedrijfsfysiotherapeut bij jullie naar het bedrijf komen. Het grote voordeel hiervan is dat onze adviseur het bedrijf leert kennen. Hierdoor kent de adviseur ook de werkzaamheden, en neemt leefstijl en preventie mee in zijn advies naar de werknemers.

Voordelen van een inzetbaarheidsspreekuur

Door het aanbieden van een inzetbaarheidsspreekuur:

  • Verminder je fysieke klachten bij je werknemers.
  • Verlaag je de verzuimkosten als gevolg van fysieke klachten.
  • Verhoogt de productiviteit van je werknemers door het verminderen van klachten.
  • Wordt er efficiënter en prettiger gewerkt binnen je bedrijf.
  • Is er ook tijd en aandacht voor individuele klachten.

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en de invulling van het programma.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
Lees ook
Wees verzuim voor: “Bedrijfsfysiotherapie in company is echt van meerwaarde”

Laagdrempelige begeleiding voor jouw werknemers bij lichamelijke klachten of goede voorlichting op de werkplek. Dat wil jij als werkgever toch ook? Bedrijfsfysiotherapie in company is het ideale produ ...