Intern inzetbaarheids- spreekuur

Offerte Bedrijfsfysiotherapie aanvragen

Bedrijfsfysiotherapie

We hoeven jou vast niet meer te vertellen dat tevreden werknemers die goed in hun vel zitten, productiever zijn. Wil je jouw werknemers op een laagdrempelige manier begeleiding bieden bij lichamelijke klachten? En zelfs de mogelijkheid bieden zelf een voorlichting of werkplekonderzoek aan te vragen? Met bedrijfsfysiotherapie kan dit!

Afhankelijk van de wens, kan er bijvoorbeeld (twee)wekelijks een bedrijfsfysiotherapeut naar het bedrijf komen voor een inzetbaarheidsspreekuur. Het grote voordeel hiervan is dat onze adviseur het bedrijf echt leert kennen. Hierdoor is de adviseur niet alleen op de hoogte van ook de werkzaamheden, maar ook van de mogelijke risico’s. In zo’n geval wordt ook leefstijl en preventie meegenomen in het advies naar de werknemers.

Voordelen van een inzetbaarheidsspreekuur

Door het aanbieden van een inzetbaarheidsspreekuur:

  • Verminder je fysieke klachten bij je werknemers.
  • Verlaag je de verzuimkosten als gevolg van fysieke klachten.
  • Verhoogt de productiviteit van je werknemers door het verminderen van klachten.
  • Wordt er efficiënter en prettiger gewerkt binnen je bedrijf.
  • Is er ook tijd en aandacht voor individuele klachten.

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en de invulling van het programma.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
Lees ook
Waarom kiezen voor bedrijfsfysiotherapeut binnen je bedrijf?

Snelle aanpak bij fysieke klachten, een laagdrempelig inloopspreekuur voor werknemers en iemand die het bedrijf echt van binnen leert kennen. Wie wil dat nu niet? Door periodiek een adviseur van ons b ...

Wees verzuim voor: “Bedrijfsfysiotherapie in company is echt van meerwaarde”

Laagdrempelige begeleiding voor jouw werknemers bij lichamelijke klachten of goede voorlichting op de werkplek. Dat wil jij als werkgever toch ook? Bedrijfsfysiotherapie in company is het ideale produ ...