TIGRA Zuid Limburg

Openingstijden

TIGRA Zuid Limburg

TIGRA Zuid Limburg is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld arbeid en gezondheid.

Neem contact op

Nieuws

Doorwerken tot 67?

Ook voor productiewerknemers geen probleem!      Matti Paulissen, Adviseur Gezond Ondernemen Zilveren Kruis, aan het woord. Duurzame inzetbaarheid van de oudere werknemer staat steeds hoger op de agenda van HR adviseurs. Doorwerken tot 67 is de realiteit. Dit is te doen, als de werknemer daarbij geholpen wordt, zo blijkt uit het gesprek met Matti Paulissen, […]

Lees verder

Steeds sterkere marktpositie    

TIGRA heeft haar marktpositie onlangs versterkt. Dit voorjaar is het landelijke netwerk uitgebreid met vier TIGRA-vestigingen; Assen, Zaanstreek, Zuid Limburg en Arnhem. Gerko Riedstra (directeur en oprichter) en Leo Wijnsma (directeur): “Deze stappen passen in onze strategie om het bestaande netwerk in Nederland te versterken en toekomstbestendig te maken.” 29 locaties Met de toetreding van […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Zuid Limburg

Ambyerstraat Noord 174
6225 EJ Maastricht
Telefoon: 043 - 852 80 00
E-mail: zuidlimburg@TIGRA.nl
Contactpersoon: Noor Bastiaens

Openingstijden

maandag: 8.00 - 22.00
dinsdag: 8.00 - 22.00
woensdag: 8.00 - 22.00
donderdag: 8.00 - 22.00
vrijdag: 8.00 - 21.00
zaterdag: 9.00 - 13.00
zondag: 9.00 - 13.00

Direct contact met een specialist

Meedoen tot aan je pensioen!