Over ons

TIGRA is sinds 1995 actief op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij zijn met meer dan 25 vestigingen op dit terrein de grootste onafhankelijke dienstverlener voor de zakelijke markt in Nederland.

Onze klanten zijn onder andere werkgevers, zorgverzekeraars en arbodiensten, maar ook werknemers.

Rond 2007 zijn we gestart met werken op basis van kleursegmentatie van onze dienstverlening: rood, oranje en groen.

 

Brede scope

Rood staat voor directe actie in geval van verzuim; deze dienstverlening is erop gericht iemand zo snel mogelijk weer gezond te kunnen laten functioneren.

Oranje staat voor preventie van verzuim bij risicogroepen: we brengen dreigende uitval van werknemers in kaart en pakken de problemen aan om verzuim te voorkomen.

Groen is het segment dat staat voor structurele gezondheid en vitaliteit. Bij deze dienstverlening leveren we maatwerkadvies voor het vitaal en dynamisch houden van gezonde werknemers.

Deze aanpak zorgt niet alleen voor structureel minder uitval – en dus minder verzuimkosten en een soepele voortgang van uw bedrijfsvoering – maar geeft bovendien blijk van goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Unieke TIGRA aanpak

Onze kracht in de conceptbenadering is het ‘groene’ werkveld: de combinatie van inventarisatie, advies en (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer. Met onze totaalaanpak voor de lange termijn upgraden we uw ‘rode’ werknemers naar ‘groene’, zodat ze vitaal en inzetbaar blijven. Door ons uitgebreide netwerk beschikken we over grote verbindingskracht en brede expertise. Dat betekent dat we alle nodige partijen op het gebied van zorg in trajecten kunnen aanhaken.

 

Wij maken het verschil

Waar we voor staan

TIGRA staat voor: maatwerk, innovatie, korte lijnen, lage drempels, snelle en deskundige interventies. TIGRA Beheer is ISO 9001:2015  gecertificeerd, toegekend door KIWA. Wij werken vanuit een helder Triple P gedachtegoed en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De focus ligt op het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Adviseren, faciliteren en borgen van inzetbaarheidsbeleid. We geven organisaties door onze overzichtelijk adviezen letterlijk het stuur in handen als het gaat om inzetbaarheid .

Voor meer informatie over TIGRA kunt u kiezen uit verschillende onderwerpen die wij voor u op hebben gesteld. Zo vertellen we u bijvoorbeeld graag meer over onze missie en visie en franchise formule.

Preventief Medisch Onderzoek
Blog | 26 maart 2018

ESF, subsidie of investering? (ESF 2014-2020)

De verwachting is dat er voor de zomer van 2018 weer een aanvraagtijdvak komt voor ESF Duurzame inzetbaarheid 2018. Dit betekent dat je als werkgever 50% van de kosten die je maakt voor duurzame inzetbaarheid vergoed krijgt door de Europese Unie, met een maximum van € 10.000,-. Een mooi moment dus om te werken aan de […]

Lees verder