TIGRA Apeldoorn

Oude Beekbergerweg 21
Telefoon: 055 - 540 25 62
Naar overzicht

TIGRA Apeldoorn is een zelfstandig onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. Sinds 2003 zijn we hierbij aangesloten. We zijn trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. We zijn letterlijk gegroeid, doordat we in 2008 zijn verhuisd naar een volledig gerestaureerd, indrukwekkend industriële monument aan Oude Beekbergerweg 21. Vroeger was het pand in gebruik als 50Kv schakelstation van de Nuon. In het schakelstation werd de elektriciteit (hoogspanning) geschikt gemaakt voor gebruik in woningen (laag- of midden spanning).

Vandaag houden we ons nog steeds bezig met energie:  het energiek en vitaal houden werknemers en bedrijven. Team TIGRA bezit het juiste DNA om deze energie aan jullie over te brengen.

Wat kun je verwachten?

Het praktisch en logisch verbinden van gezondheid, vitaliteit en arbeid is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie werknemers. Wij hebben als doel bedrijven te helpen hun werknemers duurzaam inzetbaar te houden.  Onze slogan: “Voor Vitale Werknemers” sluit hierop aan.

Wij geloven er in dat de gezondheid van werknemers op de werkvloer van groot belang is. Gezonde werknemers werken efficiënter en effectiever. Gezonde werknemers zijn energieker en gelukkiger.  Dit is positief voor de resultaten maar ook voor de werksfeer.
Stimuleer je werknemers om gezond en vitaal te zijn en haal het hoogste rendement uit je bedrijf. Onze diensten richten zich op werkhervatting bij verzuim, preventie, het verbeteren van werkvermogen en het sturen op duurzame inzetbaarheid.

TIGRA Apeldoorn biedt een totaal concept op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid. Veel afgenomen interventies binnen dit concept zijn:

We werken nauw samen met fysiotherapie Bos & Weide. Dit team gespecialiseerde fysiotherapeuten is in hetzelfde gebouw gevestigd als TIGRA Apeldoorn. Daarnaast kunnen we snel schakelen met een diëtist, psycholoog, podotherapeut en andere deskundigen in ons vakgebied.

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Rogier Bos
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Vestigingseigenaar
Jantine van Elst
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Natalie Fischer
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Annefleur ten Bloemendal
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Algemene nieuwsberichten
Blog | 6 september 2023
Grip krijgen op de inzetbaarheid van jouw werknemers, hoe doe je dat?

Grip krijgen op de inzetbaarheid van je werknemers, begint met het krijgen van inzicht. Inzicht in wat er speelt binnen de organisatie, waar knelpunten liggen en wat risico’s op fysieke klachten en ...

Klantverhaal | 28 augustus 2023
“De diversiteit aan dienstverlening binnen TIGRA is groot”

De diensten van TIGRA richten zich op zowel verzuim, inzetbaarheid als preventie. Met ‘alles onder één dak’ is Verkade als bedrijf een mooi voorbeeld. Zij zetten TIGRA in, in de breedste zin van ...

Nieuws | 18 juli 2023
Subsidie voor duurzame inzetbaarheid beschikbaar!

Ben jij ook druk met je plannen (voor lange termijn) op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor je werknemers? Lees dan snel verder! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt in sept ...

Contact