Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

TIGRA Apeldoorn

Oude Beekbergerweg 21
Telefoon: 055 - 540 25 62
Naar overzicht

TIGRA Apeldoorn is een zelfstandig onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. Sinds 2003 zijn we hierbij aangesloten. We zijn trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. We zijn letterlijk gegroeid, doordat we in 2008 zijn verhuisd naar een volledig gerestaureerd, indrukwekkend industriële monument aan Oude Beekbergerweg 21. Vroeger was het pand in gebruik als 50Kv schakelstation van de Nuon. In het schakelstation werd de elektriciteit (hoogspanning) geschikt gemaakt voor gebruik in woningen (laag- of midden spanning).

Vandaag houden we ons nog steeds bezig met energie:  het energiek en vitaal houden werknemers en bedrijven. Team TIGRA bezit het juiste DNA om deze energie aan jullie over te brengen.

Wat kun je verwachten?

Het praktisch en logisch verbinden van gezondheid, vitaliteit en arbeid is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie werknemers. Wij hebben als doel bedrijven te helpen hun werknemers duurzaam inzetbaar te houden.  Onze slogan: “Voor Vitale Werknemers” sluit hierop aan.

Wij geloven er in dat de gezondheid van werknemers op de werkvloer van groot belang is. Gezonde werknemers werken efficiënter en effectiever. Gezonde werknemers zijn energieker en gelukkiger.  Dit is positief voor de resultaten maar ook voor de werksfeer.
Stimuleer je werknemers om gezond en vitaal te zijn en haal het hoogste rendement uit je bedrijf. Onze diensten richten zich op werkhervatting bij verzuim, preventie, het verbeteren van werkvermogen en het sturen op duurzame inzetbaarheid.

TIGRA Apeldoorn biedt een totaal concept op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid. Veel afgenomen interventies binnen dit concept zijn:

We werken nauw samen met fysiotherapie Bos & Weide. Dit team gespecialiseerde fysiotherapeuten is in hetzelfde gebouw gevestigd als TIGRA Apeldoorn. Daarnaast kunnen we snel schakelen met een diëtist, psycholoog, podotherapeut en andere deskundigen in ons vakgebied.

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Rogier Bos
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Vestigingseigenaar
Jantine van Elst
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Natalie Fischer
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Annefleur ten Bloemendal
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Algemene nieuwsberichten
Blog | 1 maart 2024
Pak zelf de regie en vergroot je werkplezier!

Heb je last van fysieke klachten na een dag werken? Kun je je werk maar niet loslaten als je eenmaal thuis bent? Of blijkt pauze in de praktijk lastiger te nemen dan je zou willen? Dit gaat ten koste ...

Klantverhaal | 13 februari 2024
Van volledig verzuim naar 100% aan het werk

Na 29 jaar in de tuinbouw gewerkt te hebben, is Aad van Eeuwijk sinds december 2022 werkzaam bij de RET als trambestuurder. Een beroep waarbij hij de hele dag zit. De overgang van fysiek zwaar werk na ...

Blog | 9 januari 2024
Pak als werkgever de regie op duurzame inzetbaarheid!

Zet in op duurzame inzetbaarheid en voorkom verzuim. Door als werkgever regie te pakken en aandacht te besteden aan de (werk gerelateerde) gezondheid en vitaliteit van de werknemers, word je een aantr ...

Contact