Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Een interactieve en online groepscursus

Offerte Webinar aanvragen

Webinar

Je wilt graag een informatiesessie organiseren voor een groep werknemers, maar met verschillende locaties, werktijden en agenda’s, valt dat soms nog niet mee. Geen zorgen, wij hebben de oplossing. Want onze webinar is voor iedereen vanaf elke plek bij te wonen. In 60 minuten leert onze adviseur jouw werknemers alles over een bepaald onderwerp.

Een webinar is een online cursus voor groepen, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Een webinar wordt live uitgezonden en de werknemers kunnen tijdens de webinar vragen stellen middels een chatfunctie. De adviseur beantwoordt deze vragen tijdens het webinar. Webinars worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Iedereen kan vanuit huis inloggen, dus ook vanuit het buitenland. Aan een webinar kunnen 20 tot 25 werknemers deelnemen.

Dynamisch thuiswerken

Een van de onderwerpen waar veel vraag naar is, is dynamisch thuiswerken. Tijdens dit webinar krijgen je werknemers handige tools, slimme adviezen en leren ze een goede thuiswerkplek te creëeren. Ook de meest voorkomende valkuilen van thuiswerken komen aan bod en er wordt aandacht besteed aan factoren als werktijden, werktaken, werksfeer, werkwijze en balans werk/privé.

Voordelen van een webinar

Met het aanbieden van een webinar:

  • Geef je je werknemers een interactieve online cursus.
  • Kun je alle werknemers bereiken. Ook in het buitenland.
  • Kun je werknemers gelijktijdig van dezelfde inhoudelijke informatie voorzien.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
“In de webinar werd duidelijk uitgelegd waar nek- en schouderklachten door ontstaan en werden praktische tips gegeven voor het inrichten van een goede werkplek. Het was erg leerzaam en precies wat ik ervan gehoopt had.”
Annelotte Venhorst
De Jong & Laan accountants
“Ik weet door de webinar hoe ik mijn thuiswerkplek zo goed mogelijk kan instellen en hoe ik mijn ritme van laptopwerken kan onderbreken met korte pauzes. Ik heb zo het gevoel dat ik zelf meer grip heb op de situatie. ”
Roos van Ee
Docent Christelijke Hogeschool Ede
“De webinar thuiswerken van TIGRA kent leuke interacties, een goed tempo, is interessant, praktisch en zet aan tot zelfreflectie. ”
Myrte IJkelenstam
ProRail