Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Instructie voor de hele afdeling

Offerte Werkplekchecks aanvragen

Werkplekchecks

Gaat jullie afdeling binnenkort verhuizen, of krijgen jullie nieuw meubilair? Mooi vooruitzicht, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen het ook juist gebruikt en zijn werkplek op de juiste manier instelt? Een Werkplekcheck voor de complete groep of afdeling is hiervoor de oplossing!

Door het laten uitvoeren van werkplekchecks kom je te weten of jouw werknemers op een gezonde en verantwoorde fysieke manier aan het werk zijn. De Werkplekcheck is één van onze diensten die op de werkplek wordt uitgevoerd en invloed heeft op de inzetbaarheid van jouw werknemers. Door de gerichte adviezen en tips van een adviseur worden klachten voorkomen en worden bestaande klachten aangepakt.

Werkwijze

Een ronde werkplekchecks op de afdeling ziet er als volgt uit:

  • De Werkplekcheck bestaat uit een kort onderzoek van 10 à 15 minuten per werknemer.
  • Onze adviseur bekijkt onder meer de werkzaamheden, de fysieke belasting en de belastbaarheid.
  • Werknemers ontvangen direct na de check een werkplekpaspoort waarin de juiste afstelling staat, zodat ze ook de volgende keer hun eigen (flex)plek goed kunnen instellen.
  • Alle resultaten worden op afdelingsniveau gekoppeld en in kaart gebracht door middel van een rapportage. Deze rapportage helpt jouw bedrijf om richting te geven aan het gezondheidsbeleid.
  • De prijzen van een Werkplek­check zijn vanaf €556,- per dagdeel.

Voor alle werknemers

Iedere werkplek kunnen we controleren. Het maakt niet uit of iemand beeldschermwerk doet, werkt in een magazijn of monteur is in een werkplaats! Heeft een werknemer al echt klachten en is hij of zij hierdoor regelmatig afwezig, dan is een Werkplekonderzoek de juiste interventie, dit is een uitgebreid onderzoek waarbij er wordt gekeken naar de oorzaak.

Voordelen van Werkplekchecks 

Door het aanbieden van Werkplekchecks:

  • Krijgt iedere werknemer advies op zijn/haar eigen werkplek, waardoor hij/zij de perfecte afstelling leert.
  • Krijg jij als opdrachtgever direct inzicht in de resultaten en statistieken door de invoer van gegevens.
  • Houd jij de duurzame inzetbaarheid van de individuele werknemer en van de hele organisatie in de gaten.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
“Wij hebben naar tevredenheid werkplekchecks laten uitvoeren door TIGRA. Het contact verliep soepel en tijdens de werkplekcheck kregen onze werknemers waardevolle tips over een correcte werkhouding, ter voorkoming van lichamelijke klachten. ”
Kristian Nanuru
Managing Consultant Multiselect Techniek
“Nu je me deze uitleg geeft over de stoel, blijkt dat ik de stoel totaal niet ken en perfect zitten zorgt er niet voor dat je klachtenvrij kunt werken. Verantwoord ontspannen zitten wel. ”
Werknemer
Flynth adviseurs en accountants.
Lees ook
“Ik ben me nu echt bewust van een juiste werkhouding”

Met het aanbieden van Werkplekchecks voor je complete team of afdeling kom je te weten of jouw werknemers op een gezonde en verantwoorde manier aan het werk zijn. Onze adviseur gaat bij alle werknemer ...