Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Meekijken op je (thuis)werkplek

Werknemer direct aanmelden

Online werkplekcheck

Hebben jouw werknemers last van lichamelijke klachten door hoe ze zitten tijdens het thuiswerken? Het meubilair wat ze thuis gebruiken, is wellicht niet optimaal. Het is belangrijk dat je werknemers ergonomisch een goede houding hebben om klachten te voorkomen. Door ze een Online werkplekcheck aan te bieden, krijgen zij de mogelijkheid om thuis ook een optimaal ingerichte werkplek te creëren.

Tijdens een Online werkplekcheck videobelt een van onze adviseurs met de werknemer. Hij/zij krijgt uitleg over het juist instellen van de thuiswerkplek, maar de adviseur geeft ook praktische tips. Daarnaast kijkt de adviseur naar de houding en de instellingen van de thuiswerkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? En ligt de laptop wel ver genoeg op tafel? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil. Met de Online werkplekcheck kunnen jouw werknemers klachtenvrij thuiswerken.

Werkwijze

De videocall duurt ongeveer 45 minuten en kost €85,-. Je kunt als werkgever je werknemers allemaal een Online werkplekcheck aanbieden. Zo heb je de garantie dat ze allemaal klachtenvrij kunnen thuiswerken. De opmaak van een unieke aanmeldpagina speciaal voor het bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard kun je ook als particulier een Online werkplekcheck aanvragen. Wellicht beschik je over een inzetbaarheidsbudget vanuit je werk.

Voordelen van een Online Werkplekcheck

Door het aanbieden van een Online werkplekcheck:

  • Bied je je werknemers de mogelijkheid om thuis een zo optimaal mogelijke werkplek te realiseren.
  • Worden klachten door een verkeerde werkhouding voorkomen.
  • Worden er online adviezen gegeven, waardoor verzuim wordt voorkomen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
“Ik heb veel aan de Online werkplekcheck gehad en ben helemaal enthousiast. Ik let nu beter op hoe ik zit. Daarnaast was het fijn om even met iemand over het thuiswerken te kunnen praten. Je krijgt tips en adviezen en veelvoorkomende issues worden bevestigd.”
Peter Witting
Inventory- & Demand coördinator bij Gasunie.
“De online werkplekcheck van TIGRA is een echte aanrader! Na een e-module kijkt er een TIGRA adviseur mee naar je werkplek. Je krijgt tips en adviezen en eventueel oefeningen om je fysieke klachten te verhelpen.”
Inge van den Heuvel-van Doorn
CZ
Lees ook
“De Online werkplekcheck is een echte aanrader”

44 procent van thuiswerkend Nederland beschikt niet over een Arbo-verantwoorde werkplek zo stelt vakbond CNV vast. 41 procent van de thuiswerkers ervaart daarbij ook nog eens fysieke klachten. Wij bes ...