TIGRA Zeeland

Contact

TIGRA Zeeland

TIGRA Zeeland is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

Neem contact op

Nieuws

E-learnings van TIGRA; welke past bij jouw bedrijf?

Werken jij en je collega’s momenteel veel thuis en zijn er klachten door een onjuiste werkhouding? Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun werkplek op kantoor? TIGRA heeft verschillende e-learnings voor beeldschermwerkers. Welke e-learning is het meest geschikt voor jouw werknemers? E-learning […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer informatie

Het team

TIGRA Zeeland

Ambachtsveld 35
4388 AV Oost-Souburg
Telefoon: 0118 - 461 897
E-mail: zeeland@tigra.nl
Contactpersoon: Tibor Versluis

Openingstijden

maandag: 7:00 - 21:00
dinsdag: 7:00 - 21:00
woensdag: 7:00 - 21:00
donderdag: 7:00 - 21:00
vrijdag: 7:00 - 18:00
zaterdag: 8:00 - 12:00
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dat ene stapje meer!