Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Kiezen voor de best passende interventie

Werknemer direct aanmelden

Intake

Je werknemer is al langere tijd afwezig of regelmatig ziek. Je wilt graag helpen door een programma aan te bieden, maar hoe maak je de juiste keuze? Met welk programma bied je jouw werknemer de gewenste ondersteuning, zodat hij of zij weer vol energie aan de slag kan?

Wij weten hoe lastig het is om in te schatten welk programma het meest geschikt is. Vind in het grote aanbod immers maar eens een programma dat goed aansluit bij de specifieke klachten. Daarom vindt er bij ons voorafgaand aan een interventieprogramma altijd een intake plaats.

Werkwijze

Een Intake zet je in als er al langere tijd sprake is van klachten en/of verzuim. Binnen vijf werkdagen na aanmelding, vindt de Intake plaats. Een adviseur kijkt onder meer of je werknemer de werkzaamheden mentaal en fysiek aan kan en of er een juiste balans is tussen inspanning en ontspanning. Daarnaast vult je werknemer een vragenlijst in. In sommige gevallen breiden we het onderzoek verder uit met aanvullende testen.

Geschikt vervolgtraject

Na afloop ontvangen jij en je werknemer een eindverslag. Hierin staat een inschatting van de verwachte verzuimduur. Ook adviseren we welk vervolgtraject het meest geschikt is. Tot slot vind je een overzicht met daarin de kosten van verzuim en de kosten die gemoeid zijn met het productieverlies van de werknemer over de afgelopen vier weken. Dit overzicht geeft je als werkgever de tools om te sturen op verzuim: je krijgt een goed beeld hoe de productie terugloopt en wat dat financieel betekent voor je organisatie.

Voordelen van een Intake

Met het aanbieden van een Intake:

  • krijg je advies over een geschikt vervolgtraject voor je werknemer;
  • ontvang je een overzicht van verzuimkosten en productieverlies.

De Intake kun je aanvragen vanaf €315,-.

Werknemer aanmelden voor Intake
Direct aanvragen
Werknemer direct aanmelden?

Samen kiezen we het beste interventieprogramma dat past bij jouw werknemer.

Intake aanvragen