TIGRA Nijmegen

Openingstijden

TIGRA Nijmegen

TIGRA Nijmegen is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

Wilt u dat de bedrijfsfysiotherapeuten van TIGRA Nijmegen met u meedenken bij het op maat maken van: een gezondheidsworkshop, ergonomische vraagstukken, werkplekonderzoeken, bedrijfsfysiotherapie in company, workshops beeldschermwerk en/of fysieke belasting, ergocoach opleidingen of leefstijlprogramma’s? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Neem contact op

Nieuws

Leer spelen met je eigen stresssysteem

Als leidinggevende van een openbaar vervoerbedrijf stuurde Wilco Visser* met enige regelmaat werknemers door naar TIGRA voor een passende interventie. Werknemers waren veelal lovend over de interventies, maar soms ook kritisch. Visser kende zelf de inhoud van de interventies niet, tot hij zelf problemen kreeg met zijn rug en ook bij TIGRA terecht kwam. Nu […]

Lees verder

Snelle werkhervatting door goede werkplekinterventies

“Hoe eerder terug op het werk, hoe beter”. Een quote van hoogleraar Allard van der Beek uit een artikel geschreven op XpertHRactueel.nl. Zij interviewden hem in 2018 over het onderwerp ziekteverzuim naar aanleiding van een onderzoek van onderzoeker en hoogleraar Han Anema. TIGRA-directeur Gerko Riedstra ging naar aanleiding van dit artikel in gesprek met Allard […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Nijmegen

Bijleveldsingel 76
6524 AE Nijmegen
Telefoon: 06 - 129 214 40
E-mail: nijmegen@TIGRA.nl
Contactpersoon: Irma de Vries

Openingstijden

maandag: 8.00 – 18.00
dinsdag: 8.00 – 19.00
woensdag: 8.00 – 18.00
donderdag: 8.00 – 19.00
vrijdag: 8.00 – 18.00
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.