TIGRA Nijmegen

Contact

TIGRA Nijmegen

TIGRA Nijmegen is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

Wilt u dat de bedrijfsfysiotherapeuten van TIGRA Nijmegen met u meedenken bij het op maat maken van: een gezondheidsworkshop, ergonomische vraagstukken, werkplekonderzoeken, bedrijfsfysiotherapie in company, workshops beeldschermwerk en/of fysieke belasting, ergocoach opleidingen of leefstijlprogramma’s? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Neem contact op

Nieuws

E-learnings van TIGRA; welke past bij jouw bedrijf?

Werken jij en je collega’s momenteel veel thuis en zijn er klachten door een onjuiste werkhouding? Of is het alweer een tijdje geleden dat je werknemers een voorlichting hebben gehad over het juist instellen van hun werkplek op kantoor? TIGRA heeft verschillende e-learnings voor beeldschermwerkers. Welke e-learning is het meest geschikt voor jouw werknemers? E-learning […]

Lees verder

Opmars RSI door thuiswerken?

Last van tintelende vingers, verkrampte schouders en een stijve nek? Wordt de kans op RSI-klachten groter nu we veel thuiswerken? RSI is een begrip wat de laatste weken weer veel in de media opduikt nu Nederlanders nog altijd massaal thuiswerken. Rond het jaar 2000 werden beeldschermwerkers massaal gewaarschuwd voor het risico op RSI. De laatste […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer informatie

Het team

TIGRA Nijmegen

Bijleveldsingel 76
6524 AE Nijmegen
Telefoon: 06 - 129 214 40
E-mail: nijmegen@TIGRA.nl
Contactpersoon: Irma de Vries

Openingstijden

maandag: 8.00 – 18.00
dinsdag: 8.00 – 19.00
woensdag: 8.00 – 18.00
donderdag: 8.00 – 19.00
vrijdag: 8.00 – 18.00
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.