TIGRA Nijmegen

Openingstijden

TIGRA Nijmegen

TIGRA Nijmegen is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

Wilt u dat de bedrijfsfysiotherapeuten van TIGRA Nijmegen met u meedenken bij het op maat maken van: een gezondheidsworkshop, ergonomische vraagstukken, werkplekonderzoeken, bedrijfsfysiotherapie in company, workshops beeldschermwerk en/of fysieke belasting, ergocoach opleidingen of leefstijlprogramma’s? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Neem contact op

Nieuws

Even voorstellen…

Het vernieuwde team van TIGRA Beheer De afgelopen maanden heeft TIGRA Beheer een aantal nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Ons enthousiaste team biedt u toegang tot een schat aan expertise en praktijkervaring in het vitaal houden van uw werknemers. Zodat die door kunnen werken. ‘TIGRA werkt door’ geldt echter ook voor de eigen organisatie. Wij zijn […]

Lees verder

TIGRA heeft altijd een vestiging bij u in de buurt

Nieuwe vestiging: Arnhem TIGRA versterkt haar netwerk van zelfstandig opererende vestigingen. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten. Daarom treden er regelmatig zelfstandige vestigingen toe. Recent zijn dat Arnhem, Assen, Zaanstreek en Zuid Limburg (Maastricht). In deze nieuwsbrief stelt TIGRA Arnhem zich voor als […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Nijmegen

Bijleveldsingel 76
6524 AE Nijmegen
Telefoon: 06 - 129 214 40
E-mail: nijmegen@TIGRA.nl
Contactpersoon: Irma de Vries

Openingstijden

maandag: 8.00 – 18.00
dinsdag: 8.00 – 19.00
woensdag: 8.00 – 18.00
donderdag: 8.00 – 19.00
vrijdag: 8.00 – 18.00
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Direct contact met een specialist