Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Succes met TIGRA

Een patiënte meldde zich met nekklachten bij één van onze manueel therapeuten. Ze is werkzaam als medisch secretaresse en sinds corona tijd werkte ze veelal thuis. Haar werkplek was niet optimaal vertelde ze en onze collega stelde vast dat alleen een MT interventie niet voldoende zou zijn. TIGRA werd erbij betrokken en haar werkgever tekende de offerte voor een werkplekonderzoek aan huis. Tibor is aan de slag gegaan en stelde de werkplek zo goed mogelijk in, gaf advies aan de werkgever over het aanpassen van de werkplek met nieuw materiaal en adviseerde de werkneemster over haar werkhouding en -gedrag.

Het resultaat was erg goed: de nekklachten van de werkneemster namen duidelijk af, het werkplezier nam toe en als klap op de vuurpijl volgden er binnen hetzelfde bedrijf nog een aantal werkplekonderzoeken!

Bovenstaande is een recent voorbeeld, wat goed aangeeft hoe waardevol een werkplekinterventie kan zijn in combinatie met een behandeling. Het laat ook zien dat een werkgever bij goede resultaten graag investeert in een gezondere werkplek.