Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Waarom kiezen voor bedrijfsfysiotherapeut binnen je bedrijf?

Snelle aanpak bij fysieke klachten, een laagdrempelig inloopspreekuur voor werknemers en iemand die het bedrijf echt van binnen leert kennen. Wie wil dat nu niet? Door periodiek een adviseur van ons binnen je bedrijf te hebben, worden bovenstaande voorbeelden realiteit.

Door periodiek, bijvoorbeeld tweewekelijks of maandelijks, Bedrijfsfysiotherapie binnen je bedrijf aan te bieden, voorkom je mogelijk verzuim doordat fysieke klachten bij werknemers vroegtijdig worden gesignaleerd. Dit kan direct omgezet worden naar een gerichte actie. Zo denk je aan de individuele vitaliteit van je werknemers, maar ook aan het gezamenlijke belang: de inzet en productiviteit van je werknemers binnen je bedrijf.

Wat zijn de voordelen van Bedrijfsfysiotherapie in jouw bedrijf?

  1. Doordat onze adviseurs periodiek binnen jouw bedrijf aanwezig zijn, leren ze het bedrijf, het personeel en de werkzaamheden goed kennen.
  2. Dit resulteert in korte lijnen en een nauwe samenwerking met jullie HRM-professional, casemanager en/of bedrijfsarts.
  3. Er kan snel en actief beleid voor klachten en (dreigend) verzuim opgesteld én uitgevoerd worden. Hierdoor wordt verzuim voorkomen en worden verzuimkosten verlaagd.
  4. De spreekuren op vaste momenten zorgen voor een lage drempel voor je werknemers om klachten te bespreken of om advies te vragen. Ze kunnen gewoon binnenlopen als de adviseur aanwezig is.
  5. Werknemers stellen zich actief op en hebben geen tijdverlies door onnodige reistijd.
  6. De adviseur loopt altijd een ronde door het bedrijf en wordt dus herkenbaar voor de werknemers. Tijdens zijn ronde kan de adviseur tips geven aan werknemers of hen wijzen op een onjuiste werkhouding.

Wil jij begeleiding bij lichamelijke klachten voor je werknemers laagdrempeliger maken, en wil jij hen ook de mogelijkheid bieden om een voorlichting op de werkplek aan te vragen, of misschien wel een Werkplekonderzoek? Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en de invulling van het programma.

Tevreden werknemers die goed in hun vel zitten zijn productiever en verzuimen minder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen