Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

“Voor mezelf zorgen op fysiek en mentaal vlak”

Minder ziekteverzuim? Meer werkvermogen? Met meer dan 25 jaar ervaring met gezondheidsmanagement leggen we graag persoonlijk uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe je onze investering in veelvoud terugverdient.

De TIGRA vestigingen Utrecht- Amersfoort zijn onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. We werken met een multidisciplinair team, bestaande uit: bedrijfsfysiotherapeuten, arbeidsfysiotherapeuten en algemene fysiotherapeuten, Adviseurs Arbeid & Gezondheid, psychologen, diëtisten en leefstijlcoaches.

Hieronder delen wij een interview met Aletta, werkzaam bij de NS. Ze heeft bij TIGRA een Gedragsmatige Fysieke Training van drie maanden gevolgd.

Wat heeft het je opgeleverd?

“Ik heb tools gekregen die ik direct en heel makkelijk kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Ik voel me lichter door het sporten, kom makkelijker tot oplossingen en voel me over het algemeen veel blijer.”

Wat maakte voor jou TIGRA anders dan andere programma’s? 

“De coaching, zowel op fysiek als mentaal vlak, veel directe en vriendelijke feedback over mijn gedrag heeft mij erg geholpen. Ook de tips hoe ik gedag kon veranderen, werkte voor mij goed. Deze tips waren heel simpel en makkelijk toepasbaar, het is echt een bewustwordingsproces geweest waar ik plezier van ga hebben voor de rest van mijn leven.”

Wat is voor jou ‘de sleutel tot het succes’ geweest en hoe pas je dat toe?

“Ik heb mijn plezier in sporten weer teruggekregen en voel wat het verschil is tussen wel en niet sporten. Niet sporten is geen optie meer. Ook is mijn mentale weerbaarheid verbeterd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en maak me wat minder druk over wat anderen van mij vinden, het gaat om wat ik zelf vind!

Kortom, ik heb geleerd hoe ik goed voor mezelf kan zorgen op fysiek en mentaal vlak en dat het ook niet nodig is om altijd maar alles aan iedereen uit te leggen.

Bedankt Noortje de Steenwinkel! Je hebt me op een hele fijne en motiverende manier begeleid, waardoor ik altijd met plezier naar je toe ging en je hebt me dingen laten doen, die ik niet voor mogelijk had gehouden en het was echt niet altijd makkelijk, maar ik zou het zo overdoen! Ik zou het iedereen aanraden!”

Gezonde werknemers werken efficiënter en effectiever. Dit is positief voor de resultaten maar ook voor de werksfeer. Stimuleer je werknemers om gezond en vitaal te zijn en haal het hoogste rendement uit je bedrijf.