Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Re-integratie trajecten

De trajecten starten vanuit een Consult inzetbaarheid of een Intake. Vervolgens een Gedragsmatige fysieke training (6 of 12 weken) of Multidisciplinaire training (12 weken) wordt geadviseerd. De trainingen zijn erop gericht de werknemer te leren om te gaan met zijn of haar klachten. Er wordt gebruik gemaakt van de methode ‘graded activity’, zodat de werknemer een stip op de horizon zet en stapsgewijs wordt daar naartoe gewerkt. 

De focus ligt op het gedrag en de inzetbaarheid met de relatie tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

Uniek in de aanpak is dat de werkplek van de werknemer bezocht wordt om te laten zien hoe alles in de praktijk gebracht kan worden.

De kosten van een re-integratie traject lijken vaak hoog, maar in vergelijking kost een lang verzuimende werknemer veel meer.

“Werknemers adviseren en ondersteunen op fysiek en mentaal gebied, als men dan door iets te veranderen, anders naar zichzelf kan kijken, is dat heel bijzonder!”

Wil je meer weten of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt?

We vertellen je graag meer over onze ambitie voor snelle werkhervatting óf meld je werknemer aan voor een Intake