Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

“Een duidelijke opzet van de Health Check met je eigen resultaten in een persoonlijke omgeving”

“Wij zagen het aanbieden van de Health Check echt als een cadeautje voor onze werknemers”, zo begint Geerten Teekens, P&O adviseur bij het Van Lodenstein College voor de locaties Barneveld en Ede te vertellen. Samen met een aantal collega’s coördineert hij locatie overstijgende projecten, waaronder de Health Check. Zo werden er in de maanden maart en april op vier locaties van het Van Lodenstein College Health Checks georganiseerd. Geerten Teekens vertelt over zijn ervaring.

 “Drie jaar geleden hebben we ook een Health Check* georganiseerd en dat wilden we dit jaar weer doen. We kwamen hiervoor bij TIGRA uit omdat ook het Hoornbeeck College (onze zusterschool) dit via jullie heeft laten uitvoeren. Dit beviel ze erg goed en zo twijfelden wij geen moment om het ook via jullie te laten doen.”

Persoonlijke resultaten

“De opzet van de Health Check vond ik duidelijk en logisch. De vragenlijsten spreken voor zich en zijn inhoudelijk sterk. Ook het adviesgesprek was fijn. Ik merkte zelf dat ik misschien de vragenlijsten iets te snel had ingevuld vooraf, waardoor ik tijdens het gesprek sommige resultaten niet kon plaatsen. Een tip voor anderen is om echt de tijd te nemen voor het invullen van de vragenlijst.”

“Het is erg leuk dat je achteraf in je eigen persoonlijke omgeving de scores en resultaten weer kunt terugvinden. Dit werkt goed en geeft je makkelijk en snel inzicht in waar je eigen verbeterpunten liggen. De tellers en grafieken zijn duidelijk. De graadmeter loopt van groen naar rood en je kunt goed zien wat jouw score is. Onder de graadmeter staat een korte samenvatting van hetgeen je ziet, waardoor je de uitslag goed kan begrijpen”, zo vertelt Geerten.

“Inzicht krijgen in je eigen vitaliteit”

“Wij hebben dit echt als cadeautje aangeboden aan onze werknemers om zo iedereen zijn eigen voordeel ermee te laten doen. Om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid en vitaliteit. De geluiden van de werknemers om mij heen waren positief! Ook de samenwerking met TIGRA was goed. We hadden korte lijntjes en hadden alles snel en goed voor elkaar. Het was fijn om weer een Health Check aan te bieden binnen het Van Lodenstein College!”

* Een Health Check is een andere benaming voor een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). De inhoud met onderwerpen op het gebied van gezondheid, leefstijl en arbeidsgerelateerde aspecten in relatie tot inzetbaarheid is hetzelfde. Klanten noemen het PMO ook wel Health Check, vitaliteitscheck etc.