TIGRA Twente

Contact

TIGRA Twente

TIGRA Twente is een zelfstandig onderdeel van TIGRA en adviseert bedrijven en organisaties in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die gezondheid en vitaliteit van hun werknemers hoog op de agenda hebben staan daar direct profijt van hebben. Dit zorgt voor meer productiviteit, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. We geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. We maken een plan op maat om op duurzame wijze de werknemers inzetbaar te houden. Voor nu en voor de toekomst. 

Onze diensten:

“Al 10 jaar maakt Van Merksteijn gebruik van de kennis en dienstverlening van TIGRA Twente. Het feit dat jullie wekelijks incompany aanwezig zijn bij Van Merksteijn, zien wij als een groot voordeel.” Lees hier de rest van het review over TIGRA Twente.

Neem contact op

Blog: Het PMO is klaar, en dan?

Als werkgever weet je dat het belangrijk is om een PMO – Preventief Medisch Onderzoek – uit te voeren. Tijdens het Preventief Medisch Onderzoek brengen wij het Huis van Werkvermogen van zowel de individuele werknemer als de organisatie in kaart. Het PMO bestaat uit een verzameling van methoden om de leefstijl, het werkvermogen en de arbeid gerelateerde gezondheid van werknemers te meten, te bewaken en te bevorderen. Hierbij wordt altijd aangehaakt op de RI&E en de risico’s die daarin worden benoemd.

Het PMO geeft jou inzicht. Waar gaat het goed? Waar zitten de knelpunten? En wat kan jij als werkgever doen om knelpunten vroegtijdig te signaleren en langdurig verzuim te voorkomen.

Lees hier de hele blog

Nieuws

“Vanaf het moment dat ik ben gestart bij TIGRA heb ik geen ziekmeldingen meer”

Eric Beckers, storingsmonteur bij Liander, zat vaak ziek thuis. Last van de rug, schouders of nek. Fysiek was hij in goede conditie, maar toch zat hij regelmatig in de ziektewet, tot frustratie van hem zelf. Zijn teamleider regelde een Gedragsmatige fysieke training bij TIGRA en dat heeft hem goed gedaan! “Mijn klachten zijn verdwenen en […]

Lees verder

Wil je fysieke klachten duurzaam aanpakken? Of wil je ze preventief voorkomen?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een Fysieke Taak Handelingsanalyse, een werkplekonderzoek en een (online) werkplekcheck? Wanneer zet je welke dienst in? In deze leaflet staat alles op een rij. Zodat jij een goed overzicht hebt en de juiste beslissing kan maken om fysieke klachten bij werknemers duurzaam aan te pakken of preventief te voorkomen.

Lees verder

Meer nieuws

Het team

TIGRA Twente

Hendrik ter Kuilestraat 5
7547 BB Enschede
Telefoon: 053 - 303 00 01
E-mail: twente@TIGRA.nl
Contactpersoon: Anoukh van Baggum

Openingstijden

maandag: 8.00 - 17.00
dinsdag: 8.00 - 17.00
woensdag: 8.00 - 17.00
donderdag: 8.00 - 17.00
vrijdag: 8.00 - 17.00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken het verschil