TIGRA Twente

Contact

TIGRA Twente

TIGRA Twente adviseert bedrijven en organisaties in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die gezondheid en vitaliteit van hun werknemers hoog op de agenda hebben staan daar direct profijt van hebben. Dit zorgt voor meer productiviteit, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. We geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. We starten met een quickscan en kijken wat er nodig is, zowel op het niveau van de organisatie als het niveau van de werknemer. We maken een plan op maat om op duurzame wijze de werknemers inzetbaar te houden. Voor nu en voor de toekomst. Aan de hand van het implementatieplan kijken we welke interventies nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  • Inzetbaarheidsspreekuur op locatie
  • Werkplekonderzoek
  • iK-ViT traject
  • Werkbelasting

Neem contact op

Nieuws

TIGRA de thuiswerkcoach

In het nieuws wordt steeds vaker aandacht besteed aan de klachten die het thuiswerken met zich meebrengt. Naast nek-, rug- en schouderklachten, hoor je nu ook al over de comeback van de muisarm. Om dit te voorkomen introduceert TIGRA ‘de thuiswerkcoach’. Diensten die jou en je werknemers in staat stellen om klachtenvrij (thuis) te werken. […]

Leer omgaan met stress door het gebruik van een Virtual Reality (VR) game!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Virtual Reality pijn, angst en stress wegneemt. Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback om stress-mindset te trainen. In plaats van het verminderen van stressvolle situaties, leert Stressjam u om uw stresssysteem op een goede manier te gebruiken om gezonder, gelukkiger en productiever te zijn.
Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer informatie

Het team

TIGRA Twente

Hendrik ter Kuilestraat 5
7547 BB Enschede
Telefoon: 053 - 303 00 01
E-mail: twente@TIGRA.nl
Contactpersoon: Anoukh van Baggum

Openingstijden

maandag: 8.00 - 17.00
dinsdag: 8.00 - 17.00
woensdag: 8.00 - 17.00
donderdag: 8.00 - 17.00
vrijdag: 8.00 - 17.00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken het verschil