TIGRA Twente

Contact

TIGRA Twente

TIGRA Twente adviseert bedrijven en organisaties in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die gezondheid en vitaliteit van hun werknemers hoog op de agenda hebben staan daar direct profijt van hebben. Dit zorgt voor meer productiviteit, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. We geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. We maken een plan op maat om op duurzame wijze de werknemers inzetbaar te houden. Voor nu en voor de toekomst.

Onze diensten:

  • Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
  • Inzetbaarheidsspreekuur op locatie
  • Werkplekonderzoek

“Al 10 jaar maakt Van Merksteijn gebruik van de kennis en dienstverlening van TIGRA Twente. Het feit dat jullie wekelijks incompany aanwezig zijn bij Van Merksteijn, zien wij als een groot voordeel.” Lees hier de rest van het review over TIGRA Twente.

Neem contact op

Nieuws

Leer omgaan met stress door het gebruik van een Virtual Reality (VR) game!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Virtual Reality pijn, angst en stress wegneemt. Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback om stress-mindset te trainen. In plaats van het verminderen van stressvolle situaties, leert Stressjam u om uw stresssysteem op een goede manier te gebruiken om gezonder, gelukkiger en productiever te zijn.

Programma ‘Doorploegen’ voor werknemers in ploegendienst

Het doel van het programma ‘Doorploegen’ is om werknemers te leren hoe zij fit en vitaal in ploegendienst kunnen werken. Ze ontdekken wat de positieve impact van een gezonde leefstijl is en hoe ze het werken in ploegendienst in hun sociale leven kunnen integreren. Slapen, sporten, eten en leven in ploegendienst. Hoe doen werknemers dat?
Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer informatie

Het team

TIGRA Twente

Hendrik ter Kuilestraat 5
7547 BB Enschede
Telefoon: 053 - 303 00 01
E-mail: twente@TIGRA.nl
Contactpersoon: Anoukh van Baggum

Openingstijden

maandag: 8.00 - 17.00
dinsdag: 8.00 - 17.00
woensdag: 8.00 - 17.00
donderdag: 8.00 - 17.00
vrijdag: 8.00 - 17.00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Direct contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken het verschil