Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Review Van Merksteijn

“Al 10 jaar maakt Van Merksteijn gebruik van de kennis en dienstverlening van TIGRA Twente. Het feit dat jullie wekelijks incompany aanwezig zijn bij Van Merksteijn, zien wij als een groot voordeel. Naast het gemakkelijk toegankelijke bedrijfsfysiotherapie spreekuur op het hoofdkantoor, zijn jullie ook regelmatig in onze productieafdelingen te vinden. Hier kunnen jullie met eigen ogen zien welke werkzaamheden er worden verricht en welke fysieke belasting dit met zich meebrengt.

Hierdoor spelen jullie een belangrijke preventieve rol door te observeren en met ons mee te denken over de manier waarop werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast verrichten jullie werkplekonderzoeken, hebben jullie onlangs het PMO uitgevoerd en denken jullie mee in de opvolging waarbij gezondheid en vitaliteit een belangrijke rol spelen. Tevens hebben wij een vertrouwenspersoon voor al onze medewerkers.

Samengevat kunnen wij stellen dat de wekelijkse aanwezigheid een belangrijke aanvulling is op het algehele gezondheidsbeleid bij Van Merksteijn.”

Marjan Bernhards | Senior HR adviseur, Van Merksteijn