CCV training Code 95

Ben je werkzaam in de transport en logistiek? Ervaar je wel eens problemen door de fysieke belasting in je werk? Zou je wat meer willen weten over wat je zelf kunt doen om je leefstijl te verbeteren? Herken jij jezelf hierin, of een van je collega’s, dan is het tijd om actie te ondernemen. Het levert je ook nog een mooi aantal punten op in het kader van CCV code 95.

Workshops

TIGRA is gecertificeerd opleider Transport & Logistiek voor het geven van de CCV trainingen fysieke belasting (U20) en Leefstijl (U19). Door de workshop omgaan met fysieke belasting bij TIGRA aan te vragen, leren jij en jouw collega’s om te gaan met verschillende werksituaties. Wij maken een training die helemaal afgestemd is op jullie dagelijkse werkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Op maat gemaakt

Allereerst komen we bij jullie op bezoek om de werkplek(ken) te onderzoeken. We lopen met jullie mee om te zien, hoe een werkdag er bij jullie uitziet. Als het mag maken we ook foto’s of nemen we een filmpje op, zodat we dit tijdens de training kunnen laten zien.  Tijdens de training bootsen we zoveel mogelijk werksituaties na, we laten zien hoe je het beste kan tillen, dragen, duwen, maar ook wat de juiste houding achter het stuur is.

 

Bewust aan het werk!

Aan het eind van de dag weten jij en je collega’s hoe jullie moeten omgaan met fysieke belasting in jouw dagelijkse werk. Jullie zijn je er van bewust wat het lange termijn effect kan zijn van verkeerde uitvoering, hierdoor vindt er ook gedragsverandering plaats. Vanaf heden zijn jullie bewust aan het werk!

Leefstijl

In de workshop leefstijl leer je de achtergronden van gezondheid en leefstijl en de invloed die deze zaken hebben op je dagelijkse leven. Het uiteindelijke doel van de training is dat iedereen naar huis gaat met een duidelijk persoonlijk doel en een plan van aanpak. Op deze manier geven we je daadwerkelijk een steuntje in de rug richting een gezondere leefstijl.

Vraag meer informatie aan

Training fysieke belasting
Blog | 10 maart 2020

Het werkplekonderzoek & het cruciale belang van een goede houding

Als werkgever wil je een gezonde en veilige werkplek voor je werknemers zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Een gezonde werkplek vermindert namelijk de kans op verzuim en bevordert de productiviteit. Heb jij jouw werknemers al eens een werkplekonderzoek of werkplekcheck aangeboden? Een dergelijke interventie hoeft niet alleen ingezet te worden als er sprake […]

Lees verder

Dat ene stapje meer!