CCV training Code 95

TIGRA is gecertificeerd opleider Transport & Logistiek  voor het geven van de CCV trainingen fysieke belasting (U20) en leefstijl (U19) binnen de transport en logistiek.

Training Fysieke Belasting

Een interactieve en dynamische training waarbij optimaal functioneren op de werkplek centraal staat. Het is bedoeld voor werknemers die tijdens het werk te maken hebben met fysiek belastende werkzaamheden. De verschillende werkgerelateerde factoren en de specifieke aandachtspunten van het chauffeursvak worden via beeldmateriaal en interactieve technieken bewust gemaakt.
De deelnemers krijgen inzicht in fysieke belasting, het belang van een juiste werkhouding en daarbij krijgen ze tips hoe ze in de praktijk deze kennis kunnen toepassen.
Bewustwording, kennisoverdracht, gedragsverandering, veilig en bewust werken en tevredenheid in werk zijn factoren die op lange termijn invloed hebben op de inzetbaarheid van de chauffeur.

Vraag de gratis leaflet aan

Training Leefstijl

Een interactieve training die de deelnemer informatie geeft op het gebied van leefstijl en gezondheid, gekoppeld aan de fysieke belasting van het chauffeurs vak. Elke deelnemer krijgt een vitaliteitscheck, zodat duidelijk wordt waar men staat op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Aan de hand van de resultaten wordt actief gewerkt met de verschillende leefstijl thema’s en men gaat direct aan de slag met de persoonlijke doelen op korte en lange termijn. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een online programma.
De opzet van de training is zoveel mogelijk (inter)actief; deelnemers gaan zelf op onderzoek uit. Verder streven we naar commitment met de eigen doelen. Hiermee wordt de kans op succes op lange termijn vergroot.
Na afloop van de training heeft iedere deelnemer een overzicht van zijn eigen resultaten van de vitaliteitscheck.. De persoonlijke doelen staan in het online systeem, waarmee men kan deelnemen aan diverse leefstijl interventies.

Meedoen tot aan je pensioen!

Unieke TIGRA aanpak

  • Gecertificeerd CCV training
  • SOOB subsidie mogelijk op de training fysieke belasting
  • Training wordt gegeven door een Bedrijfsfysiotherapeut en een Beweeg- en leefstijladviseur
  • Training in bedrijf
  • Goed voor 7 uren nascholing

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Training fysieke belasting
Blog | 6 december 2017

HORNBACH heeft vitaliteit hoog in het vaandel

Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is sinds 1997 actief op de Nederlandse markt en vertoont sindsdien een ware groeispurt. HORNBACH heeft hier nu 13 vestigingen, en de 14e in Zwolle gaat in het voorjaar van 2018 open. Iedere vestiging biedt gemiddeld aan 150 mensen werk. Al meerdere malen werd de prestigieuze Retail Jaarprijs “Beste Bouwmarkt […]

Lees verder

Dat ene stapje meer!