TIGRA Berkelland-Vreden

Korenbree 28-01
Telefoon: 0545 - 224 083
Naar overzicht

TIGRA Berkelland-Vreden is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid. TIGRA heeft als missie om alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen. Wij helpen organisaties ervoor te zorgen dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven.

Wij houden ons bezig met preventie van arbeidsgerelateerde klachten, zodat verzuim wordt voorkomen of beperkt. Dit doen we middels werkplekonderzoeken, trainingen en (in company) bedrijfsfysiotherapie. Hierbij heeft ons team de kennis en expertise om een goede vertaalslag te maken naar een specifieke werkomgeving. Daarnaast voeren we PMO (Preventief Medisch Onderzoek)-trajecten uit, waarbij werknemers gestimuleerd worden te werken aan de eigen inzetbaarheid. Deze PMO-trajecten vormen tevens een goede basis voor (te ontwikkelen) gezondheidsbeleid. Daarin kunnen wij ondersteunen.

Wanneer er sprake is van kortdurend of langdurig verzuim, dan bieden we curatieve trajecten. Dit doen we multidisciplinair als dat nodig is. Om zo de werknemer weer in zijn of haar kracht te zetten en verzuim te beperken. Ben je op zoek naar een partner in duurzame inzetbaarheid, wil je vrijblijvend een casus met ons te bespreken, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

 

Openingstijden
Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Carina Garwer
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Vestigingseigenaar
Yvonne Stroeve
Vestigingseigenaar
Carli Gabriels
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Health Check FrieslandCampina Borculo

Onlangs voerden wij een Health Check (Preventief Medisch Onderzoek) uit bij FrieslandCampina Borculo. Wij maakten daar deze leuke foto! Een PMO is een uitgebreid onderzoek op het gebied van gezondheid in relatie tot werk. Er worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijke belasting. Geen een bedrijf is hetzelfde, dus een PMO is altijd maatwerk. We sluiten samen de inhoud aan op de werkomstandigheden en de cultuur van jouw organisatie.

Werken aan inzetbaarheid bij Baks Groep in Borculo

“Bij Baks Groep hebben we gezondheid en veiligheid van onze medewerkers op nummer 1 staan. In dit kader maken medewerkers regelmatig gebruik van een medische keuring. Onlangs hebben wij in samenwerking met TIGRA een PMO opgestart voor al onze 36 kantoormedewerkers. De onderzoeken werden in hoog tempo afgewikkeld en de uitkomsten werden direct met de medewerkers besproken. Als directie hebben wij een totaal score ontvangen, waarmee we in één oogopslag kunnen zien hoe onze medewerkers er voor staan. Voor begin 2021 staan nieuwe PMO’s ingepland en hopelijk scoren we dan als team nog beter. Al met al hebben we de samenwerking met TIGRA Berkelland-Vreden als erg plezierig ervaren” Lees hiernaast het hele artikel.

Onze nieuwsberichten
Nieuws | 29 september 2022
Gezonder Nederland breidt uit met Buro voor Fysieke Arbeid

Naast TIGRA, SmokeFree, Vytl, Cure4Life, Mama Mascha en Taem.io, breidt Gezonder Nederland uit met de overname van Buro voor Fysieke Arbeid. Door de overname ontstaat er een uniek gecombineerd aanbod ...

Nieuws | 26 juli 2022
Verbinding TIGRA-netwerk door beklimmen Stelvio

Op 10 september 2022 beklimmen 22 collega’s van TIGRA de Stelvio in Italië. Deze berg telt 48 haarspeldbochten die de deelnemers naar de top op 2758 meter brengt. Ze doen dit voor het goede doel: D ...

| 30 december 2021
Maak kennis met TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA is altijd bezig om haar netwerk uit te breiden. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten van TIGRA. Zo is sind ...

Contact