Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Maak kennis met TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA is altijd bezig om haar netwerk uit te breiden. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten van TIGRA. Zo is sinds december 2019 TIGRA Berkelland-Vreden de nieuwste aanwinst in het TIGRA netwerk. In dit artikel stellen we onze collega’s van deze vestiging: Yvonne, Carli en Carina aan je voor.

Carina Garwer is na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2011 in Borculo haar eigen Dry Needling praktijk begonnen als Fysiotherapie Carina Garwer. In 2012 opende ze Zentrum für Dry Needling in Vreden, Duitsland. Doordat ze veel in de praktijk aan het werk was, had ze niet veel tijd over om alle overige taken te regelen. Carina is in contact gekomen met Yvonne en ze hebben besloten om samen de praktijk Centrum Dry Needling op te zetten. “Ik houd me vooral bezig met alle randzaken zoals de administratie van de praktijk, dingen regelen, mailen en meedenken”, zo vertelt Yvonne. Deze taken zal ze ook binnen TIGRA op zich nemen.

Het leek Carina leuk om haar kennis uit te breiden en begon daarom met de opleiding adviseur Arbeid en Gezondheid. “Ik wilde er graag iets bij doen. En nadat ik de opleiding had afgerond wilde ik me ergens bij aansluiten en meer op het gebied van arbeid en gezondheid gaan werken. Op die manier kwamen we bij TIGRA uit. Ook omdat ik een praktijk in Duitsland heb, was de interesse vanuit beide kanten direct gewekt. Op dit moment gebruiken we de praktijk in Borculo voor de uitvoer van de TIGRA dienstverlening. In de toekomst is het de bedoeling om dit ook vanuit Duitsland te gaan doen.”

Ook Carli Gabriëls werkt als adviseur Arbeid en Gezondheid voor TIGRA Berkelland-Vreden. “Als fysiotherapeut vind ik het stukje arbeid erbij erg interessant. Daarnaast sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging dus zodra we een TIGRA vestiging werden, wilde ik me ook graag bezig houden met de uitvoer van deze dienstverlening”, aldus Carli.

Door de coronacrisis duurde het even voor ze daadwerkelijk met de fysieke uitvoer konden beginnen. Gelukkig hebben ze inmiddels de eerste interventies voor TIGRA uitgevoerd en is het enthousiasme groot!