Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Inzetbaarheid

Bekijk onderstaande animatie om binnen 1 minuut een beter beeld te krijgen van onze diensten op het gebied van inzetbaarheid.
Om ook jouw werknemers optimaal inzetbaar te houden, is een strategische, integrale aanpak nodig. Vitale werknemers verzuimen minder en zijn productiever. Door een stevig inzetbaarheidsbeleid op te stellen en hieraan vast te houden, maak je hét verschil tussen een goed en een (veel) beter bedrijfsresultaat.

Je kunt grip krijgen op de inzetbaarheid van je werknemers door bijvoorbeeld een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. Door onze duidelijke aanpak en innovatieve stuurinformatie zijn wij voor zowel werkgever als werknemer dé perfecte partner.

Bekijk onderstaande animatie om binnen 1 minuut een beter beeld te krijgen van onze diensten op het gebied van inzetbaarheid.

Overzicht inzetbaarheids dienstverlening
Klik hier