TIGRA Heerenveen

It Hege Stik 1
Telefoon: 0513 - 627 165
Naar overzicht

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie medewerkers.

Wat heeft TIGRA Heerenveen jou te bieden op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten. TIGRA Heerenveen is vanaf 1996 actief binnen het netwerk van TIGRA. De vestiging bestaat uit zo’n 40 gespecialiseerde professionals voor dienstverlening op het gebied van inzetbaarheid en reguliere zorg (fysiotherapie met diverse specialisaties).

TIGRA Heerenveen – Voor zorg, gezondheid en prestatie!

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met heerenveen@tigra.nl  of 0513-627165.

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Jolanda Abma
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Miranda de Graaf
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Melchior Ram
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Willeke Stel
Adviseur Arbeid & Gezondheid
“Samen met TIGRA Heerenveen hebben wij een traject opgestart om onze werknemers gezond en vitaal te houden. Dit doen we door middel van werkplekchecks en persoonlijke begeleiding. Met als doel om blessures op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer een werknemer toch geblesseerd uit valt begeleidt TIGRA ons en de werknemer in het re-integratie proces. De samenwerking bevalt goed en het is fijn dat de werknemers door een deskundige geholpen worden.”
Marcel Beuzenberg
Algemeen directeur De Vries Trappen
Ons nieuws
| 12 december 2021
Hoe ga jij inzetbaar blijven?

Wat verwacht je van de organisatie? Wat heb jij nodig? Jij als mens maakt het verschil! Als je met plezier werkt, benut je optimaal je talenten en draag je maximaal bij aan de organisatie. Een paar ke ...

Blog | 23 november 2021
Wanneer stuur je een zieke werknemer in voor een interventie?

Je werknemer is al langere tijd ziek en het lukt hem/haar maar niet om weer op te knappen en aan het werk te gaan. In dat geval kan een interventie uitkomst bieden. Een interventie kan helpen om de ve ...

Klantverhaal | 25 oktober 2021
“Vanaf het moment dat ik ben gestart bij TIGRA heb ik mij niet meer ziekgemeld”

Eric Beckers, storingsmonteur bij Liander, zat vaak ziek thuis. Last van de rug, schouders of nek. Fysiek was hij in goede conditie, maar toch zat hij regelmatig in de ziektewet, tot frustratie van he ...

Contact
Onderwerp(Vereist)
Nieuwsbrief
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.