Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

TIGRA Heerenveen

It Hege Stik 1
Telefoon: 0513 - 627 165
Naar overzicht

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie medewerkers.

Voorheen bestond TIGRA Heerenveen uit een onderdeel fysiotherapie en een onderdeel Arbeid en Gezondheid. De fysiotherapie kant van TIGRA Heerenveen is verder gegaan onder de naam: Fitaal. Wil je hier meer over weten of contact opnemen met de fysiotherapiepraktijk, neem dan via deze weg contact op. Deze websitepagina is van TIGRA Heerenveen Arbeid en Gezondheid.

Wat heeft TIGRA Heerenveen jou te bieden op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten. TIGRA Heerenveen is vanaf 1996 actief binnen het netwerk van TIGRA. De vestiging bestaat uit zo’n 40 gespecialiseerde professionals voor dienstverlening op het gebied van inzetbaarheid en reguliere zorg (fysiotherapie met diverse specialisaties).

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met heerenveen@tigra.nl  of  per telefoon. Zie voor de directe nummers hieronder.

TIGRA Heerenveen – Voor zorg, gezondheid en prestatie!

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Jolanda Abma - 06 1376 7256
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Miranda de Graaf - 06 8330 8473
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Willeke Stel - 06 1367 3286
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Sieger Huisman - 06 3302 9441
Adviseur Arbeid & Gezondheid
“Samen met TIGRA Heerenveen hebben wij een traject opgestart om onze werknemers gezond en vitaal te houden. Dit doen we door middel van werkplekchecks en persoonlijke begeleiding. Met als doel om blessures op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer een werknemer toch geblesseerd uit valt begeleidt TIGRA ons en de werknemer in het re-integratie proces. De samenwerking bevalt goed en het is fijn dat de werknemers door een deskundige geholpen worden.”
Marcel Beuzenberg
Algemeen directeur De Vries Trappen
Ons nieuws
Blog | 1 maart 2024
Pak zelf de regie en vergroot je werkplezier!

Heb je last van fysieke klachten na een dag werken? Kun je je werk maar niet loslaten als je eenmaal thuis bent? Of blijkt pauze in de praktijk lastiger te nemen dan je zou willen? Dit gaat ten koste ...

| 19 augustus 2022
Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt’?

Een gezonde leefstijl is een belangrijk thema op het werk. In het kader van de duurzame inzetbaarheid, het terugdringen van verzuim en bevlogen blijven voor je werkzaamheden. Waar start je mee als je ...

| 12 december 2021
Hoe ga jij inzetbaar blijven?

Wat verwacht je van de organisatie? Wat heb jij nodig? Jij als mens maakt het verschil! Als je met plezier werkt, benut je optimaal je talenten en draag je maximaal bij aan de organisatie. Een paar ke ...

Contact