TIGRA Heerenveen

It Hege Stik 1
Telefoon: 0513 - 627 165
Naar overzicht

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie medewerkers.

Wat heeft TIGRA Heerenveen jou te bieden op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten. TIGRA Heerenveen is vanaf 1996 actief binnen het netwerk van TIGRA. De vestiging bestaat uit zo’n 40 gespecialiseerde professionals voor dienstverlening op het gebied van inzetbaarheid en reguliere zorg (fysiotherapie met diverse specialisaties).

TIGRA Heerenveen – Voor zorg, gezondheid en prestatie!

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met heerenveen@tigra.nl  of 0513-627165.

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Jolanda Abma
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Miranda de Graaf
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Willeke Stel
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Sieger Huisman
Adviseur Arbeid & Gezondheid
“Samen met TIGRA Heerenveen hebben wij een traject opgestart om onze werknemers gezond en vitaal te houden. Dit doen we door middel van werkplekchecks en persoonlijke begeleiding. Met als doel om blessures op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer een werknemer toch geblesseerd uit valt begeleidt TIGRA ons en de werknemer in het re-integratie proces. De samenwerking bevalt goed en het is fijn dat de werknemers door een deskundige geholpen worden.”
Marcel Beuzenberg
Algemeen directeur De Vries Trappen
Ons nieuws
Klantverhaal | 26 mei 2023
“Na volledig verzuim nu weer volledig aan het werk”

Klaas Floor is sinds 2008 werkzaam als buschauffeur bij Connexxion en kende een verleden met veel stress. Dit brak hem uiteindelijk op en hij kon niet meer werken. 13 maanden heeft hij verzuimd, maar ...

| 19 augustus 2022
Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt’?

Een gezonde leefstijl is een belangrijk thema op het werk. In het kader van de duurzame inzetbaarheid, het terugdringen van verzuim en bevlogen blijven voor je werkzaamheden. Waar start je mee als je ...

| 12 december 2021
Hoe ga jij inzetbaar blijven?

Wat verwacht je van de organisatie? Wat heb jij nodig? Jij als mens maakt het verschil! Als je met plezier werkt, benut je optimaal je talenten en draag je maximaal bij aan de organisatie. Een paar ke ...

Contact