TIGRA Heerenveen

It Hege Stik 1
Telefoon: 0513 - 627 165
Naar overzicht

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met elk hun eigen expertise. Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt de samenwerking laagdrempelig en toegankelijk voor al jullie medewerkers.

Wat heeft TIGRA Heerenveen jou te bieden op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid:

Wij bieden een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer.

We hebben korte lijnen met de therapeuten, psychologen en andere specialisten binnen ons werkgebied. Daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leefstijlcoaches, trainers, manueel- en/ of psychosomatisch fysiotherapeuten. TIGRA Heerenveen is vanaf 1996 actief binnen het netwerk van TIGRA. De vestiging bestaat uit zo’n 40 gespecialiseerde professionals voor dienstverlening op het gebied van inzetbaarheid en reguliere zorg (fysiotherapie met diverse specialisaties).

TIGRA Heerenveen – Voor zorg, gezondheid en prestatie!

Ben je nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen, heb je een vraag over de inzetbaarheid van je werknemers of wil je vrijblijvend een casus met ons bespreken? Neem contact op met heerenveen@tigra.nl  of 0513-627165.

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Jolanda Abma
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Miranda de Graaf
Adviseur Arbeid & Gezondheid / Leefstijladviseur
Melchior Ram
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Willeke Stel
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Jolanda Heeringa
Adviseur Arbeid & Gezondheid
“Samen met TIGRA Heerenveen hebben wij een traject opgestart om onze werknemers gezond en vitaal te houden. Dit doen we door middel van werkplekchecks en persoonlijke begeleiding. Met als doel om blessures op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer een werknemer toch geblesseerd uit valt begeleidt TIGRA ons en de werknemer in het re-integratie proces. De samenwerking bevalt goed en het is fijn dat de werknemers door een deskundige geholpen worden.”
Marcel Beuzenberg
Algemeen directeur De Vries Trappen
Ons nieuws
Klantverhaal | 30 juni 2022
“Door de fijne samenwerking voelt de TIGRA adviseur net als een collega”

“Een jaarlijkse voorlichting en training over het onderwerp fysieke belasting vinden wij erg belangrijk”, zo vertelt Roel Evers, Arbo coördinator van Caparis. Hij is verantwoordelijk voor de arbe ...

Blog | 24 juni 2022
Het werkplekonderzoek & het cruciale belang van een goede houding

Als werkgever wil je een gezonde en veilige werkplek voor je werknemers zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Een gezonde werkplek vermindert namelijk de kans op verzuim en bevordert de productivit ...

| 12 december 2021
Hoe ga jij inzetbaar blijven?

Wat verwacht je van de organisatie? Wat heb jij nodig? Jij als mens maakt het verschil! Als je met plezier werkt, benut je optimaal je talenten en draag je maximaal bij aan de organisatie. Een paar ke ...

Contact