Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

SOL FIT2030

Is jouw bedrijf actief binnen de levensmiddelenindustrie? Ben je bekend met Food in Transitie, FIT 2030? Food in Transitie is hét programma van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig worden. Hierin komen vier thema’s naar voren te weten: vitaliteit, goed werkgeverschap, leven lang ontwikkelen en eigen regie. Binnen deze thema’s zijn subsidies te verkrijgen voor bedrijven die in deze industrie vallen. Wij zijn partner van SOL in de categorie vitaliteit!

Wat houdt dit in? Uit de brede dienstverlening die wij bieden zijn alle diensten op basis van maatwerk subsidiabel. Bedrijven die binnen de levensmiddelenindustrie vallen kunnen gebruiken kunnen gebruik maken van deze subsidie.

Heb je interesse om een van de diensten af te nemen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naast TIGRA, zijn ook SmokeFree, Cure4Life en Buro voor Fysieke Arbeid (allen onderdeel van Gezonder Nederland) partner van FIT2030.

Meer informatie