SOL FIT2030

Is jouw bedrijf actief binnen de levensmiddelenindustrie? Ben je bekend met Food in Transitie, FIT 2030? Food in Transitie is hét programma van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig worden. Hierin komen vier thema’s naar voren te weten: vitaliteit, goed werkgeverschap, leven lang ontwikkelen en eigen regie. Binnen deze thema’s zijn subsidies te verkrijgen voor bedrijven die in deze industrie vallen. Wij zijn partner van SOL in de categorie vitaliteit!

Wat houdt dit in? Uit de brede dienstverlening die wij bieden zijn vier diensten opgenomen binnen het aanbod van SOL. Op deze vier diensten zit een subsidie die bedrijven, die binnen de levensmiddelenindustrie vallen, kunnen gebruiken. De diensten die wij aanbieden binnen deze subsidie zijn:

Klik door naar de pagina’s van de diensten voor meer inhoudelijk informatie.

Heb je interesse om een van de diensten af te nemen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naast TIGRA, zijn ook SmokeFree, Cure4Life en Buro voor Fysieke Arbeid (allen onderdeel van Gezonder Nederland) partner van FIT2030.

Meer informatie