Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Je werkplek goed instellen met onze e-learning

Dat een goede, gezonde (thuis)werkplek van groot belang is, dat weten we allemaal. We brengen er tenslotte nogal wat uurtjes door. Maar heb jij je werkplek eigenlijk wel ergonomisch ingericht? We begrijpen dat je misschien niet weet waar je precies op moet letten, er komt namelijk nog wel wat bij kijken. Onze e-learning is in dat geval de oplossing! 

We bieden een e-learning aan die gaat over het optimaal instellen van een beeldschermwerkplek. Onze e-learning is volledig online te doorlopen. Na het aanvragen van een e-learning, volgt een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning. Jij en je collega’s kunnen zelf bepalen wanneer ze de e-learning willen doorlopen.

E-learning Optimaal presteren op jouw werkplek

Tijdens deze e-learning:

  • Leer je hoe je je (thuis)werkplek op de juiste, ergonomische manier instelt. Dit leer je aan de hand van filmpjes, afbeeldingen en een stukje theorie.
  • Leer je over het belang van pauze, maar wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar vier andere factoren die van invloed zijn voor een ideale werkomgeving, namelijk: werkwijze, werkdruk, werktaken en werktijden.
  • Komen diverse omgevingsfactoren aan bod. Denk hierbij aan: temperatuur, akoestiek en licht.
  • Leer je over leefstijl en de BRAVO-factoren.

Dus zit jij veel achter een beeldscherm, thuis of op kantoor, en wil jij leren hoe je je werkplek ergonomisch kunt inrichten? Dan is de e-learning ‘Optimaal presteren op je werkplek’ zeer geschikt. De e-learning is aan te vragen op offertebasis. Pak de regie en vraag snel een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan
Klik hier