Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Pak de regie op DI!

Duurzame inzetbaarheid, preventie, verzuim… Begrippen en thema’s waar ook jij als werkgever in de architectenbranche mee te maken hebt. Maar hoe houd je de regie op deze thema’s? Wij helpen je graag!

Wij zijn altijd in beweging voor inzetbare, productieve en vitale werknemers en bieden een totaalaanpak die het werkvermogen en de inzetbaarheid binnen jouw organisatie verbetert.

Onze totaalaanpak op basis van het Huis van Werkvermogen stelt ons in staat naadloos aan te sluiten op de vraagstukken en uitdagingen die er in jouw organisatie liggen. We doorlopen hiervoor altijd de stappen analyse, advies en actie, net zo lang tot het gewenste doel bereikt is. We richten ons op alle lagen van de organisatie, zowel vanuit een preventief als curatief perspectief.

Al 30 jaar maken wij de grootste impact bij organisaties waar fysieke belasting een rol speelt.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Nb. Voor onze dienstverlening kan je de MDIEU-subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanvragen. Informeer naar de voorwaarden.

Pak als werkgever de regie op duurzame inzetbaarheid!

Zet in op duurzame inzetbaarheid en voorkom verzuim. Door als werkgever regie te pakken en aandacht te besteden aan de (werk gerelateerde) gezondheid en vitaliteit van de werknemers, word je een aantr ...

Grip krijgen op de inzetbaarheid van jouw werknemers, hoe doe je dat?

Grip krijgen op de inzetbaarheid van je werknemers, begint met het krijgen van inzicht. Inzicht in wat er speelt binnen de organisatie, waar knelpunten liggen en wat risico’s op fysieke klachten en ...

Laatste tijdvakken om subsidie duurzame inzetbaarheid aan te vragen bekend

Wil jij in 2024 of 2025 wat aanbieden op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor je werknemers? Lees dan snel verder! Je kunt al een tijdje bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid e ...

Pak fysieke klachten direct aan met TIGRA’s totaalaanpak

60% van de werknemers in Nederland ervaart klachten aan het bewegingsapparaat. Zo kopte ook NU.nl vorige week dat steeds meer werknemers uitvallen door fysieke klachten. Dit kan een gevolg zijn van fy ...