Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

TIGRA Leeuwarden

Eysingastraat 3
Telefoon: 058 - 280 07 77
Naar overzicht

Vitale medewerkers zorgen voor een energieke werksfeer en optimale productiecapaciteit. Wil jij daar meer over weten? We stellen ons graag alvast aan je voor!

Ons team van Arbeid & Gezondheid bij TIGRA Leeuwarden focust zich op werkhervatting, preventie van verzuim en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit doen we bij bedrijven in Friesland en ook in Groningen.

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen bieden we een compleet pakket en werken we samen met o.a. psychologen en andere in- en externe specialisten. Dan weet je zeker dat alles van A tot Z wordt geregeld. We staan met veel enthousiasme en ervaring voor je klaar.

Om je een eerste indruk te geven van de mogelijkheden, zie je onderstaand enkele voorbeelden van trajecten bij onze opdrachtgevers.

 • Ergonomisch advies bij rijdend vervoer.
 • Training van ergocoaches en gespecialiseerde verpleegkundigen.
 • Leren omgaan met stress door VR mindsettraining.
 • Leefstijlcoaching.
 • Advies bij het vormgeven van beleid gericht op succesvol ouder worden op het werk.
 • Het inrichten van het werk t.b.v. gezond doorwerken bij ploegendiensten.
 • Inzetbaarheids– of leefstijlspreekuur in company.
 • Multidisciplinaire begeleiding naar werkhervatting bij verzuim.
 • Het objectiveren van fysieke belasting in een productieomgeving.
 • Het inrichten en op het prikkelende en effectvolle wijze uitvoeren van PMO.
 • Training van leidinggeven in het sturen op duurzame inzetbaarheid.

We werken o.a. voor de volgende werkgevers in Noord Nederland: Certe, De Rechtspraak, FrieslandCampina, Gemeente Harlingen, Kwadrantgroep, Meijer Metal, NHL Stenden Hogeschool, Noorderbrug/ ‘s Heerenloo, Omrin, Omrop Fryslan, Rederij Doeksen, Smeding, Caparis, Empatec, diverse gemeentes, Astrafaam, Patyna, Thuiszorg Het Friese Land, Arriva, NS, ING, Dokkumer Vlaggencentrale, MCL, Royal Steensma, Jongia en van der Meulen meesterbakkers.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden op het gebied van werkhervatting, de preventie van verzuim en/of de duurzame inzetbaarheid van medewerkers met ons bespreken? Neem contact op met Mariska Vennema via leeuwarden@tigra.nl of bel 058 – 2800777.

We informeren je met veel plezier!

Groet team Arbeid & Gezondheid TIGRA Leeuwarden

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Neem contact op
Het team
Marcel van den Hoeven
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Thomas Brouwer
Adviseur Arbeid & Gezondheid/Leefstijlcoach
Esther Nijdam
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Wilfred van der Zee
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Mariska Venema
Commercieel Medewerker Binnendienst
Wybertha Brouwer
Adviseur Arbeid en Gezondheid en Leefstijlcoach
“Informatie en werkplekcheck sluiten goed aan op de praktijk!”
Hilde van der Schaar
Van Balen Boekhoudbureau
“Vanuit mijn rol als HRM-adviseur bij Hogeschool Van Hall Larenstein heb ik regelmatig contact met TIGRA Leeuwarden. Ik zorg ervoor dat er contact gelegd kan worden tussen onze medewerkers en de medewerkers van TIGRA. Adviseurs van TIGRA komen bij ons op locatie voor bijvoorbeeld uitgebreide werkplekonderzoeken. Maar ook komt het voor dat onze medewerkers bij TIGRA geholpen worden. Naast deze individuele trajecten werken wij ook regelmatig samen aan hogeschool brede activiteiten ter bevordering van de gezondheid van onze medewerkers. Vanuit TIGRA wordt er altijd heel snel en adequaat gehandeld. Met TIGRA weet je dat er altijd een passende oplossing wordt gevonden!”
Marloes Stuiver
HR Adviseur Hogeschool Van Hall Larenstein
“Dankzij de sessies van StressJam weet ik beter hoe ik tijdens de pauze goed kan ontspannen. Ook de filmpjes en artikelen over het brein vond ik erg interessant. Ik kan beter met mijn brein omgaan en hem voldoende rust geven. Dit i.p.v. teveel nadenken, geconcentreerd zijn en teveel achter een scherm (computer of telefoon) zitten. Ik voel me beter en ik leef gezonder. Ik kijk uit naar onze vervolgsessies.”
Cliënt
TIGRA Leeuwarden
“TIGRA is een prettige en vakbekwame gesprekspartner in het vormgeven van inzetbaarheidsbeleid op strategisch en tactisch niveau. Daarnaast zijn ze sterk in het operationeel maken hiervan door middel van verschillende interventies zoals training voor leidinggevenden, leefstijl training, het uitvoeren van PMO’s en het doorvertalen van de uitkomsten hiervan. Tot slot werken er bij TIGRA onwijs leuke mensen die goed in staat zijn om de organisatie te doorgronden en je helpen door pijnpunten te benoemen.”
Dirk Willem Wolters
HR medewerker Smeding
“De dienstverlening van TIGRA draagt bij aan een goede invulling van ons duurzaam inzetbaarheidsbeleid. TIGRA levert een bijdrage zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau, middels vakkennis en professionals die hun vak verstaan. Ze verdiepen zich in de organisatie en gebruiken alle verkregen kennis om beleid voor de organisatie inpasbaar en concreet te maken. Daarnaast heeft TIGRA kennis en kunde in huis om voor medewerkers inzetbaarheidsbeleid praktisch vorm te geven middels verschillende interventies. Samenwerking met TIGRA gaat altijd met zorg en aandacht en levert mooie resultaten op, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers.”
Jolanda de Ridder
Senior HR adviseur Certe
Algemene nieuwsberichten
| 25 juni 2024
Bewegen naar beter werkvermogen met TIGRA en STL

In samenwerking met STL bieden wij vanuit het programma Werkkracht een totaalaanpak om het werkvermogen en de inzetbaarheid van werknemers in het Sectorinstituut Transport en Logistiek te verbeteren. ...

Blog | 6 juni 2024
Wat wij bij jou in company kunnen doen

Het inzetten op preventie van verzuim is voor jouw organisatie op termijn kostenbesparend. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen. Met onze preventieve aanpak kijken we naar werkwijze, werkplek en ...

Blog | 23 april 2024
Pak fysieke klachten direct aan met TIGRA’s totaalaanpak

60% van de werknemers in Nederland ervaart klachten aan het bewegingsapparaat. Zo kopte ook NU.nl vorige week dat steeds meer werknemers uitvallen door fysieke klachten. Dit kan een gevolg zijn van fy ...

Contact