TIGRA Heemstede – Haarlem

Openingstijden

TIGRA Heemstede – Haarlem

TIGRA Heemstede – Haarlem is een zelfstandig onderdeel van TIGRA, een landelijk opererende organisatie binnen het werkveld van arbeid en gezondheid.

Neem contact op

Nieuws

15x fit op de werkplek

Druk, druk, druk en daardoor de hele dag aan de werkplek geplakt. Vaak komen we er vanzelf achter dat onze lijf en leden daar niet wel bij varen. De oplossing: meer bewegen, voldoende pauzes en een goede instelling van de werkplek. Met afwisseling als toverwoord. Natuurlijk kennen we deze 15 aandachtspunten allemaal al. Maar leren […]

Lees verder

Gezond werk is werk zonder stress

Werkstress kent vele gezichten, negatieve en positieve. Positieve stress geeft energie en versterkt de creativiteit. Helaas komt negatieve werkstress veel frequenter voor. In veel organisaties rust nog een taboe op het onderwerp werkstress. Dat is niet alleen jammer, maar kost ook geld. Zorgwekkende ontwikkeling Al jaren zien we dat de cijfers met betrekking tot werkstress […]

Lees verder

Meer nieuws

TIGRA werkt door

De pay-off ‘TIGRA werkt door’ is gekozen vanwege de verschillende betekenissen van ‘doorwerken’. De werknemer werkt door in de zin van ‘gaat verder met werken’. Dat betekent niet alleen minder verzuim nu, maar ook het reduceren van verzuim in de toekomst. Naast de fysieke aspecten in het werk is het daarbij bovendien belangrijk dat de werknemer plezier in zijn of haar werk heeft én houdt. Preventieve maatregelen – zowel op het werk als in de privésituatie – werken eveneens door in het werk, in de zin van ‘hebben invloed op’. Ook de TIGRA-aanpak werkt in diezelfde betekenis door.

Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Meer artikelen

Het team

TIGRA Heemstede – Haarlem

Sportparklaan 18
2103 VT Heemstede
Telefoon: 023 - 547 08 83
E-mail: heemstede@TIGRA.nl
Contactpersoon: Evelien Kremer

Openingstijden

maandag: 7.00 - 22.00
dinsdag: 7.00 - 22.00
woensdag: 7.00 - 22.00
donderdag: 7.00 - 22.00
vrijdag: 7.00 - 22.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
zondag: 8.00 - 14.00

Direct contact met een specialist

Meedoen tot aan je pensioen!