Bedrijfs- fysiotherapie

Wil jij begeleiding bij lichamelijke klachten voor je werknemers laagdrempeliger maken, en wil jij hen ook de mogelijkheid bieden om een voorlichting op de werkplek aan te vragen, of misschien wel een werkplekonderzoek? Je weet dat tevreden werknemer die goed in hun vel zitten, productiever zijn. Je wilt jouw werknemers hier handvatten voor geven, zodat gezondheidsklachten voorkomen of verholpen worden.

 

Onze aanpak

Met bedrijfsfysiotherapie in company, ook wel inzetbaarheidsspreekuur genoemd, kan dit. Afhankelijk van de wens, kan er bijvoorbeeld wekelijks een bedrijfsfysiotherapeut bij jullie op kantoor komen. Het grote voordeel hiervan is dat hij het bedrijf leert kennen. Hierdoor kent hij ook de werkzaamheden, en neemt leefstijl en preventie mee in zijn advies naar de werknemers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelen van een inzetbaarheidsspreekuur:

  • Het verminderen van fysiek klachten;
  • Het verlagen van verzuim als gevolg van fysieke klachten;
  • Het verhogen van de productiviteit door het verminderen van klachten;
  • Hierdoor wordt er efficiënter en prettiger gewerkt;
  • Er is ook tijd en aandacht voor individuele klachten;
  • Adviezen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid, hoe zorg jij er voor dat je fluitend je pensioen haalt?

 

Plan op maat

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en de invulling van het programma.

Onze aanpak gaat verder dan de klacht, het pakt ook de oorzaak aan. Onze bedrijfsfysiotherapeut kent het bedrijf en de werkzaamheden en neemt de leefstijl en preventie mee in zijn advies naar de werknemers.

Vraag meer informatie aan

 

Blog | 14 september 2021

88% kiest voor een hybride 50-50 werkwijze

Na een periode van lockdowns en verplicht thuiswerken gaat de samenleving beetje bij beetje van het slot. Nu er steeds meer wordt versoepeld, zijn bedrijven bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken zal binnen veel bedrijven daar deel van blijven uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken wordt dit genoemd. […]

Lees verder

Dat ene stapje meer!