Bedrijfs­fysiotherapie

Wil jij begeleiding bij lichamelijke klachten voor je werknemers laagdrempeliger maken, en wil jij hen ook de mogelijkheid bieden om een voorlichting op de werkplek aan te vragen, of misschien wel een werkplekonderzoek? Je weet dat tevreden werknemer die goed in hun vel zitten, productiever zijn. Je wilt jouw werknemers hier handvatten voor geven, zodat gezondheidsklachten voorkomen of verholpen worden.

 

Onze aanpak

Met bedrijfsfysiotherapie in company, ook wel inzetbaarheidsspreekuur genoemd, kan dit. Afhankelijk van de wens, kan er bijvoorbeeld wekelijks een bedrijfsfysiotherapeut bij jullie op kantoor komen. Het grote voordeel hiervan is dat hij het bedrijf leert kennen. Hierdoor kent hij ook de werkzaamheden, en neemt leefstijl en preventie mee in zijn advies naar de werknemers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelen van een inzetbaarheidsspreekuur:

  • Het verminderen van fysiek klachten;
  • Het verlagen van verzuim als gevolg van fysieke klachten;
  • Het verhogen van de productiviteit door het verminderen van klachten;
  • Hierdoor wordt er efficiënter en prettiger gewerkt;
  • Er is ook tijd en aandacht voor individuele klachten;
  • Adviezen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid, hoe zorg jij er voor dat je fluitend je pensioen haalt?

 

Plan op maat

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en de invulling van het programma.

Onze aanpak gaat verder dan de klacht, het pakt ook de oorzaak aan. Onze bedrijfsfysiotherapeut kent het bedrijf en de werkzaamheden en neemt de leefstijl en preventie mee in zijn advies naar de werknemers.

Vraag meer informatie aan

 

Blog | 10 maart 2020

Het werkplekonderzoek & het cruciale belang van een goede houding

Als werkgever wil je een gezonde en veilige werkplek voor je werknemers zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Een gezonde werkplek vermindert namelijk de kans op verzuim en bevordert de productiviteit. Heb jij jouw werknemers al eens een werkplekonderzoek of werkplekcheck aangeboden? Een dergelijke interventie hoeft niet alleen ingezet te worden als er sprake […]

Lees verder

Dat ene stapje meer!