Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Inzetbaarheidscoach van TIGRA

Minder verzuim en meer productiviteit, maar ook goed werkgeverschap en laagdrempelige begeleiding voor werknemers mét en zonder fysieke klachten.

De inzetbaarheidscoach van TIGRA zorgt ervoor dat fysieke klachten van werknemers verminderen of zelfs voorkomen kunnen worden, om zo verzuim tegen te gaan en de productiviteit op de werkvloer te verhogen. De inzetbaarheidscoach is onderdeel van TIGRA Bedrijfsfysiotherapie in Company.

Door periodiek, bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks, een aantal uren in je bedrijf aanwezig te zijn, leert onze inzetbaarheidscoach je organisatie en de werkzaamheden goed kennen. Hij/zij weet daardoor hoe werknemers snel van hun fysieke klachten afgeholpen kunnen worden om weer productiever te zijn.

Voordelen van de TIGRA inzetbaarheidscoach en Bedrijfsfysiotherapie in Company

  • Verminder en/of voorkom je fysieke klachten bij je werknemers, wat minder risico tot verzuim geeft en daarnaast ook hun individuele vitaliteit ten goede komt.
  • Verlaag je de verzuimkosten door verzuim te voorkomen als gevolg van fysieke klachten.
  • Gaat de productiviteit van je werknemers omhoog doordat fysieke klachten verminderen.
  • Omdat we in je bedrijf aanwezig zijn, zijn we beschikbaar voor alle werknemers. Ook als ze geen fysieke klachten hebben. Alle werknemers kunnen op een laagdrempelige manier bij de bedrijfsfysiotherapeut terecht met vragen of voor adviezen over hun inzetbaarheid en werk gerelateerde gezondheid. Goed werkgeverschap dus.
Bedrijfsfysiotherapie in Company in beeld

Download onze interactieve infographic om te zien hoe Bedrijfsfysiotherapie in Company eruit zou kunnen zijn.

Scroll over de informatie-icoontjes (i) in het bestand voor meer informatie.

We denken graag met je mee

Samen met jou bepalen we wat wenselijk is en wat jouw werknemers en organisatie nodig hebben. Aan de hand daarvan bepalen we de invulling en frequentie van het programma.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Aanvragen
Lees ook
Wat is het verschil tussen fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie?

Hoe zorg je als werkgever dat je werknemers aan hun vitaliteit werken? Je wilt verzuim zoveel mogelijk voorkomen en vroegtijdige klachten signaleren en direct omzetten naar een gerichte actie. Maar wa ...

Waarom kiezen voor bedrijfsfysiotherapeut binnen je bedrijf?

Snelle aanpak bij fysieke klachten, een laagdrempelig inloopspreekuur voor werknemers en iemand die het bedrijf echt van binnen leert kennen. Wie wil dat nu niet? Door periodiek een adviseur van ons b ...

Wees verzuim voor: “Bedrijfsfysiotherapie in company is echt van meerwaarde”

Laagdrempelige begeleiding voor jouw werknemers bij lichamelijke klachten of goede voorlichting op de werkplek. Dat wil jij als werkgever toch ook? Bedrijfsfysiotherapie in company is het ideale produ ...