Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Inzetbaarheid in de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen

Wil je met de inzetbaarheid en het werkvermogen van jouw werknemers aan de slag en valt jouw organisatie onder de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen? Dan hebben we goed nieuws! Met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bieden wij een gezondheidscheck die door FCB volledig wordt vergoed.

Gezonde werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever. Vanzelfsprekend komt dit jouw organisatie ten goede. Ons PMO is een belangrijke nulmeting die laat zien hoe het met de gezondheid van jouw werknemers staat en laat zien aan welke knoppen je kunt draaien om werkvermogen en inzetbaarheid te verbeteren.

Tevens geeft het jouw werknemers inzicht in hun eigen gezondheid en wat ze kunnen doen om gezond aan het werk te blijven.

Wil jij ons PMO aanbieden aan jouw werknemers? Vraag dan nu een gezondheidscheck aan bij FCB!

We gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek.
Gesprek aanvragen

Let op: Valt jouw organisatie niet onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen, maar wil je wel met de inzetbaarheid en het werkvermogen van jouw werknemers aan de slag? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem contact met ons op.

Het PMO van TIGRA

Naast dat het voor werkgevers verplicht is om periodiek een PMO aan te bieden, is het ook een zeer effectief middel om de inzetbaarheid en het werkvermogen van werknemers te meten en verbeteren. Bij TIGRA bieden we een uniek PMO:

  • Ons PMO is gebaseerd op het Huis van Werkvermogen. Dit model laat via vier verdiepingen zien welke aspecten invloed hebben op het werkvermogen van jouw werknemers en geeft daarmee een complete blik op de werknemersgezondheid binnen jouw organisatie. Door deze verdiepingen optimaal in te richten voor je werknemers, verbeter je hun werkvermogen.
  • In het onderzoek worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijke belasting. Het PMO bestaat altijd uit een werkvermogensonderzoek, een fysiek onderzoek en adviesgesprek.
  • Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus een PMO is altijd maatwerk. We zorgen er samen voor dat de inhoud volledig aansluit op de werkomstandigheden en de cultuur van jouw organisatie.
  • De resultaten van het PMO worden zowel op individueel niveau met de betreffende werknemer als op organisatieniveau – anoniem – teruggekoppeld. Dit doen we via ons unieke en interactieve dashboard.
    Werknemers krijgen advies over hoe zij zelf met hun gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid aan de slag kunnen. Op organisatieniveau laten we zien waar veelvoorkomende knelpunten en risico’s liggen die invloed hebben op de inzetbaarheid en het werkvermogen van werknemers en adviseren we je hoe je deze kunt aanpakken.
De werknemersroute van een PMO

Ons PMO is voor jouw werknemers een onderzoek dat ze inzicht geeft in hun gezondheid ten opzichte van hun werk.

Download onze infographic om te zien hoe de route van ons PMO er in grote lijnen voor jouw werknemers uitziet.