Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Verzuimtraining

Voorkomen is beter dan genezen. Deze kreet is ook zeker van toepassing op jouw bedrijf. Het inzetten op preventie van verzuim is voor jouw organisatie op termijn kostenbesparend. Zitten je werknemers niet goed in hun vel, of hebben ze klachten bij de uitvoer van hun werkzaamheden, dan is dat van invloed op de productiviteit. Onderneem jij als werkgever hier niet op tijd actie op, dan is op termijn het risico op verminderde inzetbaarheid of zelfs verzuim aanwezig.

Door een verzuimtraining te volgen kan verzuim worden voorkomen. Weten je werknemers bijvoorbeeld hoe ze hun werkplek in moeten stellen? Of hoe ze moeten omgaan met fysieke werkzaamheden als tillen? Op basis van jouw wensen stellen wij een verzuimtraining op voor jou en/of je werknemers, waardoor de kennis en bewustwording binnen jouw bedrijf wordt vergroot. 

Wij kennen de fysieke en mentale belasting in de verschillende bedrijfstakken goed. We kennen dus ook de risico’s. Of je nou werknemers wilt informeren over de ideale werkomgeving of zelf wilt leren hoe je je medewerkers kunt begeleiden bij hun werkzaamheden, met een op maat gemaakte verzuimtraining van TIGRA leer je precies wat jouw bedrijf nodig heeft om verzuim te voorkomen. 

 

Pak de regie op verzuim en neem vrijblijvend contact op over een training
Neem contact op
Deel jouw wensen

Elk bedrijf is anders, dus de wensen en benodigdheden ook. Wij denken graag met je mee over een op maat gemaakte verzuimtraining die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Neem contact op