Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Wij zijn partner binnen SOL FIT 2030

Mooi nieuws! Wij bieden vier diensten aan binnen het programma Food in Transitie, FIT 2030 van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL). Is jouw bedrijf actief binnen de levensmiddelenindustrie, dan kun je voor specifieke diensten een subsidie aanvragen. Altijd al eens een Health Check willen organiseren binnen je bedrijf of een Voorlichting en training willen aanbieden over een specifiek onderwerp? Dan is nu je kans!

Onze dienstverlening Health Check, Inzetpraat, Voorlichting & training en Virtual Reality mindset training is opgenomen binnen de SOL. Er kan dus subsidie worden verkregen als je een (of meerdere) van deze diensten aanvraagt. Wil jij als bedrijf meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Bekijk dan de speciale landingspagina die we hebben gemaakt hiervoor.

Naast TIGRA, zijn ook SmokeFree, Cure4Life en Buro voor Fysieke Arbeid (allen onderdeel van Gezonder Nederland) partner van FIT 2030.