Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Waar start je als je graag ‘iets met leefstijl wilt’?

Een gezonde leefstijl is een belangrijk thema op het werk. In het kader van de duurzame inzetbaarheid, het terugdringen van verzuim en bevlogen blijven voor je werkzaamheden. Waar start je mee als je graag ‘iets met leefstijl wilt’ ? Om je medewerkers mee te krijgen in gedragsverandering vergt dit nogal wat. Met een doel voor ogen en een helder plan krijg je wat je graag wilt: Gezonde fitte medewerkers die zorgen voor een positief bedrijfsimago.

We nemen je mee in ons jaarprogramma Sûnens petear gericht op de inzetbaarheid en gezondheid van jullie belangrijkste kapitaal – de medewerker. Bijna overbodig om te benoemen maar we doen het toch: een gezonde werknemer is productiever, verzuimt minder, gemotiveerder en helpt je bij een positief bedrijfsimago.

Je hebt het doel voor ogen, maar hoe ga je dit vertalen naar je medewerkers? Door het maken van een plan en wij kunnen je daarbij helpen met ons jaarprogramma. Het ‘Sûnens petear’ – in gesprek over gezondheid – 

  • Training sûnens praet voor leidinggevenden.
  • Kick off sessie met alle werknemers.
  • Workshop voor de deelnemers aan het jaarprogramma met een onderwerp passend bij jullie organisatie. Denk aan voeding en slaap bij ploegendiensten, roken, de invloeden van stress en voeding en het belang van ontspanning en beweging. De in-company lezing / workshop geeft veel eye-openers en inzicht voor de werknemers.
  • Spreekuur in company (door een van onze hbo- geschoolde leefstijlcoaches).

Voor werknemers in ploegendiensten zoomen we in op de effecten van voeding en slaap bij ploegendiensten, voor werknemers die de hele dag beeldschermwerk verrichten zoomen we in op het belang van ergonomie, voor werknemers die een grote fysieke belasting hebben zoomen we hierop in. Je begrijpt: met ons team hebben we de verschillende expertises in huis en vertalen we dit op maat naar jullie organisatie.

Wanneer past dit programma bij jullie organisatie? Het praktisch en logisch vertalen van gezondheid en vitaliteit is een van de sterke punten van ons team. Dit maakt het programma laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers.  De onderdelen worden als “Leuk – Leerzaam en Doelgericht” ervaren. De werknemer creëert door deelname de Motivatie – Capaciteit en Gelegenheid om veranderingsbereidheid om te zetten naar blijvende veranderingen in de leefstijl.

De kracht van het jaarprogramma zit in de blijvende gedragsverandering. Verandering vergt tijd, aandacht, training en cultuur aanpassing. Samen is een van de sleutelwoorden in het programma.

Kortom; je wilt iets met leefstijl doen binnen je organisatie, neem contact op en we maken je plannen concreet en vertalen dit naar jullie organisatie. Je kunt ons bereiken op inzetbaarheid@tigraheerenveen.nl of 0513 – 627165.