Maak kennis met TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA is altijd bezig om haar netwerk uit te breiden. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten van TIGRA. Zo is sinds december 2019 TIGRA Berkelland-Vreden de nieuwste aanwinst in het TIGRA netwerk. In dit artikel stellen we onze collega’s van deze vestiging: Yvonne, Carli en Carina aan je voor.

Carina Garwer is na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2011 in Borculo haar eigen Dry Needling praktijk begonnen als Fysiotherapie Carina Garwer. In 2012 opende ze Zentrum für Dry Needling in Vreden, Duitsland. Doordat ze veel in de praktijk aan het werk was, had ze niet veel tijd over om alle overige taken te regelen. Carina is in contact gekomen met Yvonne en ze hebben besloten om samen de praktijk Centrum Dry Needling op te zetten. “Ik houd me vooral bezig met alle randzaken zoals de administratie van de praktijk, dingen regelen, mailen en meedenken”, zo vertelt Yvonne. Deze taken zal ze ook binnen TIGRA op zich nemen.

Het leek Carina leuk om haar kennis uit te breiden en begon daarom met de opleiding adviseur Arbeid en Gezondheid. “Ik wilde er graag iets bij doen. En nadat ik de opleiding had afgerond wilde ik me ergens bij aansluiten en meer op het gebied van arbeid en gezondheid gaan werken. Op die manier kwamen we bij TIGRA uit. Ook omdat ik een praktijk in Duitsland heb, was de interesse vanuit beide kanten direct gewekt. Op dit moment gebruiken we de praktijk in Borculo voor de uitvoer van de TIGRA dienstverlening. In de toekomst is het de bedoeling om dit ook vanuit Duitsland te gaan doen.”

Ook Carli Gabriëls werkt als adviseur Arbeid en Gezondheid voor TIGRA Berkelland-Vreden. “Als fysiotherapeut vind ik het stukje arbeid erbij erg interessant. Daarnaast sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging dus zodra we een TIGRA vestiging werden, wilde ik me ook graag bezig houden met de uitvoer van deze dienstverlening”, aldus Carli.

Door de coronacrisis duurde het even voor ze daadwerkelijk met de fysieke uitvoer konden beginnen. Gelukkig hebben ze inmiddels de eerste interventies voor TIGRA uitgevoerd en is het enthousiasme groot!

Lees ook de andere artikelen uit de nieuwsbrief over de PMO ervaring van Jurjen of de TIGRA Thuiswerkcoach.

Blog | 23 juni 2020

Thuiswerkend Nederland inzetbaar houden

Thuiswerken was in Nederland altijd al erg populair, maar door de coronacrisis zit nu bijna iedereen noodgedwongen thuis achter de laptop. De een vindt het heerlijk, de ander vindt het maar niets. In het nieuws wordt steeds vaker aandacht besteed aan klachten die het thuiswerken met zich mee brengt. Toch was thuiswerken ons al niet […]

Lees verder

Nieuws | 12 juni 2020

TIGRA certificering ISO 9001:2015 gecontinueerd

Wij zijn continu bezig om onze processen te beoordelen en te optimaliseren. Vorige week is dit door een externe auditor weer bevestigd. De ISO 9001:2015 certificering is weer gecontinueerd. We zijn trots dat we ook dit jaar weer aan de norm voldoen! Het is goed om alle management-, ondersteunende-, en operationele processen en werkwijzen op […]

Lees verder

Nieuws | 29 mei 2020

TIGRA de thuiswerkcoach

In het nieuws wordt steeds vaker aandacht besteed aan de klachten die het thuiswerken met zich meebrengt. Naast nek-, rug- en schouderklachten, hoor je nu ook al over de comeback van de muisarm. Om dit te voorkomen introduceert TIGRA ‘de thuiswerkcoach’. Diensten die jou en je werknemers in staat stellen om klachtenvrij (thuis) te werken. […]

Lees verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven