Maak kennis met TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA is altijd bezig om haar netwerk uit te breiden. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten van TIGRA. Zo is sinds december 2019 TIGRA Berkelland-Vreden de nieuwste aanwinst in het TIGRA netwerk. In dit artikel stellen we onze collega’s van deze vestiging: Yvonne, Carli en Carina aan je voor.

Carina Garwer is na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2011 in Borculo haar eigen Dry Needling praktijk begonnen als Fysiotherapie Carina Garwer. In 2012 opende ze Zentrum für Dry Needling in Vreden, Duitsland. Doordat ze veel in de praktijk aan het werk was, had ze niet veel tijd over om alle overige taken te regelen. Carina is in contact gekomen met Yvonne en ze hebben besloten om samen de praktijk Centrum Dry Needling op te zetten. “Ik houd me vooral bezig met alle randzaken zoals de administratie van de praktijk, dingen regelen, mailen en meedenken”, zo vertelt Yvonne. Deze taken zal ze ook binnen TIGRA op zich nemen.

Het leek Carina leuk om haar kennis uit te breiden en begon daarom met de opleiding adviseur Arbeid en Gezondheid. “Ik wilde er graag iets bij doen. En nadat ik de opleiding had afgerond wilde ik me ergens bij aansluiten en meer op het gebied van arbeid en gezondheid gaan werken. Op die manier kwamen we bij TIGRA uit. Ook omdat ik een praktijk in Duitsland heb, was de interesse vanuit beide kanten direct gewekt. Op dit moment gebruiken we de praktijk in Borculo voor de uitvoer van de TIGRA dienstverlening. In de toekomst is het de bedoeling om dit ook vanuit Duitsland te gaan doen.”

Ook Carli Gabriëls werkt als adviseur Arbeid en Gezondheid voor TIGRA Berkelland-Vreden. “Als fysiotherapeut vind ik het stukje arbeid erbij erg interessant. Daarnaast sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging dus zodra we een TIGRA vestiging werden, wilde ik me ook graag bezig houden met de uitvoer van deze dienstverlening”, aldus Carli.

Door de coronacrisis duurde het even voor ze daadwerkelijk met de fysieke uitvoer konden beginnen. Gelukkig hebben ze inmiddels de eerste interventies voor TIGRA uitgevoerd en is het enthousiasme groot!

Lees ook de andere artikelen uit de nieuwsbrief over de PMO ervaring van Jurjen of de TIGRA Thuiswerkcoach.

Blog | 7 oktober 2021

Wat kost een werknemer die verzuimt?

Elk bedrijf heeft weleens een zieke werknemer. Bij jullie bedrijf zal dat niet anders zijn. Dat is vervelend voor de werknemers zelf, de collega’s en voor de organisatie. Het is daarom belangrijk om dit verzuim te voorkomen of in ieder geval snel weer te verhelpen, want een verzuimende werknemer brengt ook de nodige kosten met […]

Lees verder

Blog | 14 september 2021

88% kiest voor een hybride 50-50 werkwijze

Na een periode van lockdowns en verplicht thuiswerken gaat de samenleving beetje bij beetje van het slot. Nu er steeds meer wordt versoepeld, zijn bedrijven bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken zal binnen veel bedrijven daar deel van blijven uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken wordt dit genoemd. […]

Lees verder

Nieuws | 10 september 2021

“Het PMO van TIGRA is inhoudelijk erg sterk”

“De snelle lijntjes, de handelswijze en de professionaliteit van TIGRA zijn mij erg goed bevallen.” In mei/juni van dit jaar hebben we een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) uitgevoerd bij Ambulancezorg Groningen op de locaties Groningen en Stadskanaal. David Beernink vertelt over zijn ervaringen van ons PMO. David Beernink, deels werkzaam op de zorgambulance en deels […]

Lees verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven