Maak kennis met TIGRA Berkelland-Vreden

TIGRA is altijd bezig om haar netwerk uit te breiden. Landelijke dekking met een breed en compleet aanbod voor bedrijven, verzekeraars en arbodiensten is één van de speerpunten van TIGRA. Zo is sinds december 2019 TIGRA Berkelland-Vreden de nieuwste aanwinst in het TIGRA netwerk. In dit artikel stellen we onze collega’s van deze vestiging: Yvonne, Carli en Carina aan je voor.

Carina Garwer is na het afronden van de opleiding fysiotherapie in 2011 in Borculo haar eigen Dry Needling praktijk begonnen als Fysiotherapie Carina Garwer. In 2012 opende ze Zentrum für Dry Needling in Vreden, Duitsland. Doordat ze veel in de praktijk aan het werk was, had ze niet veel tijd over om alle overige taken te regelen. Carina is in contact gekomen met Yvonne en ze hebben besloten om samen de praktijk Centrum Dry Needling op te zetten. “Ik houd me vooral bezig met alle randzaken zoals de administratie van de praktijk, dingen regelen, mailen en meedenken”, zo vertelt Yvonne. Deze taken zal ze ook binnen TIGRA op zich nemen.

Het leek Carina leuk om haar kennis uit te breiden en begon daarom met de opleiding adviseur Arbeid en Gezondheid. “Ik wilde er graag iets bij doen. En nadat ik de opleiding had afgerond wilde ik me ergens bij aansluiten en meer op het gebied van arbeid en gezondheid gaan werken. Op die manier kwamen we bij TIGRA uit. Ook omdat ik een praktijk in Duitsland heb, was de interesse vanuit beide kanten direct gewekt. Op dit moment gebruiken we de praktijk in Borculo voor de uitvoer van de TIGRA dienstverlening. In de toekomst is het de bedoeling om dit ook vanuit Duitsland te gaan doen.”

Ook Carli Gabriëls werkt als adviseur Arbeid en Gezondheid voor TIGRA Berkelland-Vreden. “Als fysiotherapeut vind ik het stukje arbeid erbij erg interessant. Daarnaast sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging dus zodra we een TIGRA vestiging werden, wilde ik me ook graag bezig houden met de uitvoer van deze dienstverlening”, aldus Carli.

Door de coronacrisis duurde het even voor ze daadwerkelijk met de fysieke uitvoer konden beginnen. Gelukkig hebben ze inmiddels de eerste interventies voor TIGRA uitgevoerd en is het enthousiasme groot!

Lees ook de andere artikelen uit de nieuwsbrief over de PMO ervaring van Jurjen of de TIGRA Thuiswerkcoach.

Nieuws | 6 oktober 2020

Opmars RSI door thuiswerken?

Last van tintelende vingers, verkrampte schouders en een stijve nek? Wordt de kans op RSI-klachten groter nu we veel thuiswerken? RSI is een begrip wat de laatste weken weer veel in de media opduikt nu Nederlanders nog altijd massaal thuiswerken. Rond het jaar 2000 werden beeldschermwerkers massaal gewaarschuwd voor het risico op RSI. De laatste […]

Lees verder

Nieuws | 5 oktober 2020

Preventief Medisch Onderzoek in coronatijd

Werknemers die fluitend naar hun werk gaan. Collega’s die weinig ziek zijn. Een goede sfeer op de werkvloer. Een aantrekkelijke werkgever zijn. Je werknemers zijn je grootste kapitaal. Toch is stress op het werk beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen werknemers loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) […]

Lees verder

Nieuws | 4 oktober 2020

Online werkplekcheck

Heb jij of heeft jouw werknemer last van een zeurende schouder als de laptop thuis op de zolderkamer wordt dichtgeklapt? Of spelen nekklachten op omdat je kamerstoel net niet hoog genoeg is om goed aan de keukentafel te zitten? Wellicht is het meubilair wat je gebruikt tijdens het thuiswerken niet optimaal. Met een goede instelling […]

Lees verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inschrijven