Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Laat werknemers zelf de regie pakken!

De duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde organisatie. Door hier actief op in te zetten, zal verzuim verminderen en zal de productiviteit omhooggaan. Maar hoe zorg je ervoor dat werknemers fit en vitaal worden en blijven? Een manier om dit te doen is door werknemers zelf de regie te laten pakken.

Onze oplossingen

Als werknemers weten wat ze kunnen doen aan hun eigen gezondheid, kunnen ze hier actief mee aan de slag. Het is daarom van belang dat je werknemers beschikken over de juiste kennis. Wij bieden verschillende diensten aan die zeer geschikt zijn om je werknemers te informeren over alle factoren die een rol spelen bij duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Of je nou op individuele wijze kennis op wilt doen of liever in groepsverband, er is van alles mogelijk! Denk aan:

Ook op het gebied van leefstijl kun je je werknemers zelf de regie laten pakken. Hiervoor slaan we de handen ineen met onze partners van Gezonder Nederland, die bewezen effectieve interventies hebben op het gebied van stoppen met roken, gezonde voeding en mentale fitheid. Heb je een verzoek over een onderwerp binnen deze thema’s of wil je meer weten? Neem contact op met Leo Wijnsma en informeer naar de mogelijkheden.

Regie pakken op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Hoe zorg je ervoor dat werknemers zelf de regie pakken op hun duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Pak de regie
Pak de regie

We gaan graag met je in gesprek over de beste manier om de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van jouw werknemers te verbeteren.

Neem contact op