Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Fluitend aan het werk met TIGRA

Gezonde en vitale werknemers zijn een belangrijke voorwaarde voor een gezonde organisatie; verzuimende werknemers en werknemers met een verminderd werkvermogen kosten een organisatie veel geld. Nu Nederland vergrijst en de arbeidsmarkt krap is, neemt de behoefte aan duurzaam inzetbare werknemers toe.

Met de focus op preventie helpen wij je de regie te pakken op de duurzame inzetbaarheid van je werknemers, met minder verzuim en meer productiviteit als directe organisatievoordelen die zich financieel doorvertalen. Iedereen fluitend aan het werk!

Pak de regie. Neem vrijblijvend contact met ons op
Contact

Onze aanpak

We beginnen met het in kaart brengen van de huidige situatie binnen je organisatie, de knelpunten en risico’s. Hiervoor hebben we diverse methoden en analysetools, die ons onder andere inzicht geven in de impact van de huidige situatie op het werkvermogen van je werknemers en voorspellingen doen richting de toekomst.

Op basis van de verkregen inzichten zullen we adviseren en een plan van aanpak maken, waarbij we zelf de werkgerelateerde risico’s en knelpunten aanpakken met eigen interventies en oplossingen. Voor de aanpak van leefstijl- en vitaliteitsgerelateerde factoren van individuele werknemers die ook impact hebben op hun werkvermogen en een risico (kunnen) vormen voor verzuim, slaan wij de handen ineen met onze partners van gezondheids- en vitaliteitsplatform Gezonder Nederland, die allemaal gespecialiseerd zijn in een ander vitaliteitsthema.

Verzuim

Ondanks een preventieve aanpak is het soms niet te voorkomen dat een werknemer toch (voor een langere periode) uitvalt. Wacht niet tot je werknemer een eerste afspraak met de bedrijfsarts heeft, maar kom meteen in actie! Meld je uitgevallen werknemer aan voor een intake die binnen vijf werkdagen kan plaatsvinden. Tijdens de intake kijken we welk van onze maatwerktrajecten passend is om je werknemer zo snel mogelijk weer gezond en aan het werk te krijgen. Hoe langer het duurt voordat de werknemer met zijn of haar herstel aan de slag gaat, hoe langer de weg terug naar de werkvloer zal zijn en hoe langer de impact hiervan binnen je organisatie voelbaar is.

Top 5 meest ingezette oplossingen

Pak de regie

Wat is er nodig om de gezondheid en vitaliteit van werknemers binnen jouw organisatie te verbeteren en iedereen fluitend aan het werk te laten zijn? We denken graag met je mee. Neem via onderstaand formulier contact met ons op.