Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Vitaliteitstraining

De vitaliteit van werknemers is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde organisatie. Wij kunnen je helpen om dit te verbeteren. Met de focus op preventie helpen wij je de regie te pakken op de vitaliteit van je werknemers en deze te verbeteren, waarbij minder verzuim en meer productiviteit directe organisatievoordelen zijn die zich financieel doorvertalen.

Door een vitaliteitstraining te volgen kan je de vitaliteit van je werknemers verbeteren. Weten je werknemers bijvoorbeeld hoe ze hun werkplek in moeten stellen? Of hoe ze moeten omgaan met fysieke werkzaamheden als tillen? Op basis van jouw wensen stellen wij een vitaliteitstraining op voor jou en/of je werknemers, waardoor de kennis en bewustwording binnen jouw bedrijf wordt vergroot. 

Wij kennen de fysieke en mentale belasting in de verschillende bedrijfstakken goed. We kennen dus ook de risico’s. Of je nou werknemers wilt leren hoe ze op een vitale manier aan het werk kunnen of zelf wilt weten hoe je je medewerkers kunt begeleiden bij hun werkzaamheden, met een op maat gemaakte vitaliteitstraining van TIGRA leer je precies wat jouw bedrijf nodig heeft om je werknemers vitaal te houden. 

Pak de regie op vitaliteit en neem vrijblijvend contact op over een training
Neem contact op
Deel jouw wensen

Elk bedrijf is anders, dus de wensen en benodigdheden ook. Wij denken graag met je mee over een op maat gemaakte vitaliteitstraining die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Neem contact op