Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Verzuimpreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Deze kreet is ook zeker van toepassing op jouw bedrijf. Het inzetten op preventie van verzuim is voor jouw organisatie op termijn kostenbesparend. Zitten je werknemers niet goed in hun vel, of hebben ze klachten bij de uitvoer van hun werkzaamheden, dan is dat van invloed op de productiviteit. Onderneem jij als werkgever hier niet op tijd actie op, dan is op termijn het risico op verminderde inzetbaarheid of zelfs verzuim aanwezig.

Bekijk onderstaande animatie om binnen 1 minuut een beter beeld te krijgen van onze preventieve dienstverlening.

Wij kennen de fysieke en mentale belasting in de verschillende bedrijfstakken goed, of het nu gaat om beeldschermwerk of meer fysieke werkzaamheden. We kennen dus ook de risico’s. Wij spitsen onze preventie aanpak toe op het verbeteren van de werkgerelateerde factoren zoals bijvoorbeeld werkwijze, werkplek en werkhouding. Ook is onze aanpak gericht op het verlagen van de werkdruk en het ziekteverzuim. Met onze diensten en gerichte adviezen dragen we zorg voor meer tevredenheid op de werkvloer.

Diensten

Wil je graag inzetten op verzuimpreventie binnen jouw bedrijf en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Met onze totaalaanpak en persoonlijke werkwijze zorgen wij dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. We vertellen je graag alles over onze dienstverlening en beslissen samen wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf.

Voorkom verzuim
Neem contact op
Voorkom verzuim

Elk bedrijf is anders, dus de wensen en benodigdheden ook. Wij denken graag met je mee over de beste manier waarop jouw bedrijf verzuim kan voorkomen.

Neem contact op