Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Veelgestelde vragen over onze e-learning zomeractie

Via onze e-learnings leren jouw werknemers hoe ze optimaal kunnen presteren op hun werkplek. Maar voordat je een e-learning aanvraagt, zijn er misschien nog wel dingen die je wilt weten. Dat begrijpen we maar al te goed. Hieronder geven we daarom antwoord op een aantal veelvoorkomende vragen.

Hoe lang is de zomeractie geldig?

De zomer actie loopt vanaf juli tot en met augustus.

Voor wie is de e-learning bedoelt?

We hebben een e-learning voor werknemers die beeldschermwerk uitvoeren en te maken hebben met fysieke onderbelasting, én een voor werknemers die fysiek werk uitvoeren en de kans hebben op fysieke overbelasting.

Welke prijzen horen bij de zomeractie?

Beide e-learnings kosten slechts €37,50 per werknemer, maar vanaf een totale afname van 50 e-learnings kunnen wij je korting aanbieden.

  • Vanaf 50 e-learnings 15% korting (dus €1593,75 i.p.v. €1875)
  • Vanaf 100 e-learnings 25% korting (dus €2812,50 i.p.v. €3750)
  • Vanaf 250 e-learnings maken we graag in overleg afspraken over de prijs.

Is het mogelijk om de e-learnings te combineren?

Dat is zeker mogelijk! De korting geldt voor het totale aantal e-learnings dat je aanvraagt. Zo kun je bijvoorbeeld 25 e-learnings voor beeldschermwerkplekken combineren met 25 voor fysiek werk.

Hoe lang zijn de e-learnings beschikbaar om te doorlopen?

De e-learning voor beeldscherwerkplekken is beschikbaar tot 64 dagen na aanschaf. De e-learning voor fysiek werk is tot het einde van het jaar te doorlopen. Als je de e-learnings eind augustus aanschaft, kunnen ze dus ook nog na de zomer doorlopen worden.

Lukt het niet om ze binnen de aangegeven tijd te doorlopen? Neem dan contact met ons op om te vragen naar eventuele verlenging.

Wat gebeurt er nadat ik de e-learnings heb aangevraagd?

Na het ontvangen van je aanvraag zullen we binnen twee werkdagen contact met je opnemen over de uitlevering van de e-learning.

Ik heb minder dan 50 werknemers in dienst maar zou wel een e-learning aan willen vragen. Zou ik alsnog kunnen profiteren van de zomeractie?

 

Als het aantal werknemers binnen jouw bedrijf niet aangegeven staat in de zomeractie kun je altijd contact met ons op nemen. We denken graag met je mee!

Hoeveel tijd kost het om de e-learnings te doorlopen?

Beide e-learnings zijn in 20-30 minuten te doorlopen.

E-learning aanvragen?
Klik hier

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op! We horen graag wat we voor jou kunnen doen.