Interventies Tuinbranche

Fysieke klachten tijdens het werk? Dit is niet nodig! Met een voorlichting of opleiding van TIGRA leer je hoe je klachten door een verkeerde houding in de toekomst kan voorkomen.

1. Voorlichting & training fysieke belasting
Voorlichting & training is een cursus die groepsgewijs wordt aangeboden. Het doel is de risicofactoren van het werk te leren (her)kennen, het voorkomen van en/of het leren omgaan met klachten. Voorafgaand aan de voorlichting komt een adviseur langs om foto’s te maken van de huidige werksituatie, vervolgens wordt er een dagdeel gepland voor de groep deelnemers om de theorie en praktijk door te nemen. De Voorlichting & training fysieke belasting is voor groepen van 6-8 personen. De kosten bedragen € 960,- incl. voorbereiding.

2. Ergocoach opleiding
Tijdens de interactieve Ergocoach opleiding waarin de koppeling van achtergronden en theorie naar praktische uitvoering centraal staat, wordt de deelnemer meegenomen in de onderwerpen als ergonomie, werkwijze, risicofactoren en feedback geven. De opleiding bestaat uit één dag waarin de ergocoaches interactief op hun taken worden voorbereid. De ergocoach ontvangt een werkmap met o.a. profiel en taken van een ergocoach, specifieke werkwijze en werkhouding bij verschillende taken, casuïstiek, probleeminventarisatie, instructiekaart nieuwe werknemers en checklists. De opleiding Ergocoach is aan te vragen voor groepen van 5-6 personen. De opleiding bestaat uit een dag. De kosten bedragen € 1.445,- incl. voorbereiding.

3.  Voorlichting creëer een gezonde(re) leefstijl
Tijdens de voorlichting creëer een gezonde(re) leefstijl komen alle BRAVO-factoren aan bod en wordt het spel Vitaal Leiderschap gespeeld. Het vervolg bestaat uit een online programma van 3 maanden. Eventueel kan je individueel met een leefstijlcoach aan de slag als vervolg. De duur van deze cursus is 3 á 4 uur. De kosten van deze voorlichting zijn € 95,- per deelnemer.

Vraag hieronder een interventie aan

Ik vraag aan:(Vereist)