Thuiswerken zonder klachten

E-learnings thuiswerken

Werk jij ook verplicht thuis door het coronavirus? Of werkt zelfs jouw hele team tijdelijk vanuit huis? Het is belangrijk om een goede werkhouding te hebben, ondanks dat het meubilair wat je gebruikt wellicht niet helemaal passend is. Ook als je thuis aan de eettafel werkt, is de juiste werkhouding van cruciaal belang. TIGRA heeft twee e-learnings voor thuiswerken ontwikkeld: ‘Dynamisch thuiswerken’ en ‘Slimmer thuiswerken’.

E-learning ‘Slimmer thuiswerken’ – de basis

Tijdens de laagdrempelige e-learning ‘Slimmer thuiswerken’ leer je de optimale thuiswerkplek in te stellen, met als doel om op dezelfde manier te kunnen werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van meubilair, verbindingen en werkwijze komen allemaal aan bod.

Het aanschaffen van de e-Learning Slimmer thuiswerken kost €9,95 per e-learning.

 

 

E-learning ‘Dynamisch thuiswerken’ – een stap verder

De e-Learning Dynamisch thuiswerken gaat een stap verder de diepte in, want jouw thuiswerkplek is meer dan een ergonomisch gezien optimaal ingestelde werkplek. De e-learning Dynamisch thuiswerken helpt jou je thuiswerkdag optimaal in te richten en te plannen. Wanneer houd je pauzemomenten? Wat is het belang van afspraken met huisgenoten en collega’s wanneer je thuiswerkt? Welke andere factoren zijn van invloed op jouw productiviteit? Deze en meer vragen komen aanbod in de e-learning Dynamisch thuiswerken.

De e-learning Dynamisch thuiswerken kost €19,95.

Voor beide e-learnings geldt:

  • Na aanmelding binnen 12 uur een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning;
  • Volledig online (werkt op alle internet browsers, behalve Internet Explorer);
  • Advies m.b.t. werkhouding, meubilair en werkwijze;
  • Bij grotere aantallen is er maatwerk mogelijk. Neem bij interesse in grotere volumes contact op via info@tigra.nl of 058-2881443.

Wil jij een van de e-learnings aanschaffen? Dit kan via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

E-learnings thuiswerken

Reviews:

“De concrete tips uit de e-learning hebben we direct toegepast en daar zijn we erg blij mee. De inhoud van de e-learning was een goede reminder, je werd je weer bewust van dingen die je eigenlijk al wist.”  ~ werknemers Vanbreda Risk & Benefits B.V. NL

“Nadat ik met de helpdesk van TIGRA heb gevideobeld, weet ik hoe ik mijn thuiswerkplek optimaal kan inrichten. Om mijn klachten te verhelpen, heb ik hulpmiddelen aangeschaft en de tips toegepast.” ~ Dagmar Broersma van CZ