Thuiswerken zonder klachten

E-learning thuiswerken

Werken jouw werknemers veel vanuit huis? Of werkt zelfs jouw hele team tijdelijk vanuit huis? Het is belangrijk om een goede werkhouding te hebben, ondanks dat het meubilair wat je werknemers thuis gebruiken wellicht niet helemaal passend is. Ook als er thuis aan de eettafel wordt gewerkt, is de juiste werkhouding van cruciaal belang. TIGRA heeft speciaal voor jouw thuiswerkende werknemers de e-learning ‘Dynamisch thuiswerken’ gemaakt.

Tijdens de e-learning leren je werknemers de optimale thuiswerkplek in te stellen, met als doel om op dezelfde manier te kunnen werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van meubilair, verbindingen en werkwijze komen allemaal aan bod.

Maar een thuiswerkplek is meer dan een ergonomisch gezien optimaal ingestelde werkplek. De e-learning Dynamisch thuiswerken helpt ze ook hun thuiswerkdag optimaal in te richten en te plannen. Wanneer houd je pauzemomenten? Wat is het belang van afspraken met huisgenoten en collega’s wanneer ze thuiswerken?

 

 

Welke andere factoren zijn van invloed op hun productiviteit? Deze en meer vragen komen aan bod in de e-learning Dynamisch thuiswerken.

Voor de e-learning geldt:

  • Na aanmelding ontvangen je werknemers binnen 12 uur een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning.
  • De e-learning is volledig online (werkt op alle internet browsers, behalve Internet Explorer).
  • Ze ontvangen advies m.b.t. werkhouding, meubilair en werkwijze.

De e-learning Dynamisch thuiswerken kost €20,00 per werknemer. Wil je de e-learning voor meer werknemers of voor je hele bedrijf aanschaffen? Geef dit dat aan via het formulier op deze pagina.

Als particulier de e-learning aanvragen, kan uiteraard ook. Vul daarvoor hetzelfde formulier in!

Reviews

“De concrete tips uit de e-learning hebben we direct toegepast en daar zijn we erg blij mee. De inhoud van de e-learning was een goede reminder, je werd je weer bewust van dingen die je eigenlijk al wist.”  ~ werknemers Vanbreda Risk & Benefits B.V. NL

“Nadat ik met de helpdesk van TIGRA heb gevideobeld, weet ik hoe ik mijn thuiswerkplek optimaal kan inrichten. Om mijn klachten te verhelpen, heb ik hulpmiddelen aangeschaft en de tips toegepast.” ~ Dagmar Broersma van CZ

“De e-learning Dynamisch thuiswerken van TIGRA hebben wij aan onze thuiswerkende collega’s aangeboden omdat wij het als werkgever belangrijk vinden om bij te dragen aan een gezond werkklimaat, ook thuis. De extra aandacht voor een goede werkhouding en balans zijn voor ons van belang geweest bij de inzet van de e-learning.” ~ Rianne Winkel van Veneta.