Thuiswerken zonder klachten

E-learning Slimmer thuiswerken

Werk jij ook verplicht thuis door het coronavirus? Of werkt zelfs jouw hele team tijdelijk vanuit huis? Het is belangrijk om een goede werkhouding te hebben, ondanks dat het meubilair wat je gebruikt wellicht niet helemaal passend is. Ook als je thuis aan de eettafel werkt, is de juiste werkhouding van cruciaal belang. Onze nieuwe e-learning is dan iets voor jou!

Tijdens de e-learning ‘Slimmer thuiswerken’ leer je de optimale thuiswerkplek in te richten, met als doel om op dezelfde manier te kunnen werken als op kantoor. Adviezen op het gebied van meubilair, verbindingen en werkwijze komen allemaal aan bod.

 

Inhoud e-learning:

  • Na aanmelding binnen 12 uur een persoonlijke inlogcode voor toegang tot de e-learning
  • Volledig online (werkt op alle internet browsers, behalve Internet Explorer)
  • Advies m.b.t. werkhouding, meubilair en werkwijze

Het aanschaffen van de e-learning kost €9,95 per e-learning. Ga in overleg met je leidinggevende, wellicht kunnen ze de e-learning aanschaffen voor het hele bedrijf/afdeling. Neem in dit geval contact op via info@tigra.nl of 058-2881443. We hebben voor grote aantallen een staffelmogelijkheid.  

Wil jij de e-learning aanschaffen? Vraag via het formulier hiernaast de e-learning aan. 

E-learning thuiswerken

Reviews:

“De concrete tips uit de e-learning hebben we direct toegepast en daar zijn we erg blij mee. De inhoud van de e-learning was een goede reminder, je werd je weer bewust van dingen die je eigenlijk al wist.”  ~ werknemers Vanbreda Risk & Benefits B.V. NL

“Nadat ik met de helpdesk van TIGRA heb gevideobeld, weet ik hoe ik mijn thuiswerkplek optimaal kan inrichten. Om mijn klachten te verhelpen, heb ik hulpmiddelen aangeschaft en de tips toegepast.” ~ Dagmar Broersma van CZ