Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Hulp bij afvallen via STL

Een zittend beroep, te weinig beweging, lange en onregelmatige werktijden. Overal de verleiding om ongezonde snacks te eten. Door de jaren heen zijn de kilo’s er ongemerkt aangevlogen. Maar hoe raak je deze overtollige kilo’s weer kwijt? En waar begin je?

Cure4Life, het gezonde antwoord op overgewicht

De methode van onze Gezonder Nederland-partner Cure4Life onderscheid zich al 11 jaar door een effectieve en blijvende manier van verandering van leefstijl en voeding. Met een unieke aanpak herstelt Cure4Life de disbalans in het lichaam. Hierdoor leert je lichaam voeding weer om te zetten in energie in plaats van in vet en val je op een verantwoorde manier af. Kortom, Cure4Life is hét gezonde antwoord op overgewicht.

Vanuit STL kun je het Cure4Life Complete programma (kosteloos) doorlopen.

Inhoud Cure4Life Complete programma

Op basis van een uitgebreide intake, vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het adviesteam van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De voortgang wordt door de terugkerende afspraken met een erkende consulent in beeld gebracht. De consulten staan daarnaast in het teken van advies, tips en motivatie. De belangrijkste onderdelen uit het programma zijn:
• Uitgebreide intake, inclusief bloed- en urineonderzoek
• Oorzaken van overgewicht aanpakken
• Persoonlijke adviezen geschreven door het natuurgeneeskundig adviesteam
• Persoonlijke begeleiding en coaching gedurende het gehele programma
• Geen pillen of shakes, maar gewone gezonde voeding
• 13 consulten bij een erkende consulent

Voor wie is Cure4Life Complete?

Het Cure4Life programma is geschikt voor een ieder die kampt met overgewicht en door een verandering van de leefstijl een blijvend gezond gewicht wil behalen.

Resultaten

91,3% van de deelnemers ervaart een gezondheidsverbetering met een gemiddeld verlies van 17 kilo. Cure4Life wordt met een 8,7 beoordeeld door tevreden deelnemers.

Aanmelden

Werknemers die hulp willen bij het afvallen kunnen zichzelf direct aanmelden via STL.

 

Hulp bij afvallen met Cure4Life
Aanmelden
Hulp bij afvallen?

Meld je meteen aan voor het Cure4Life Complete programma via de website van STL.

Aanmelden