Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Stapsgewijs aan het werk met onze post-COVID module

Vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn en hartkloppingen zijn enkele symptomen van post-COVID die langdurig kunnen optreden na een corona besmetting. Als je door deze klachten niet meer aan het werk kunt, is dat natuurlijk erg vervelend. Wij hebben daarom een post-COVID module beschikbaar voor werknemers die kampen met restklachten van COVID-19. Deze module is geschikt voor werknemers die na behandeling in de reguliere zorg nog enige begeleiding nodig hebben in de opbouw naar (eigen) werk of die kampen met long-COVID. 

Onze aanpak: 

We creëren een programma dat is gericht op een geleidelijke opbouw van activiteiten. We wij zetten een stip op de horizon en stapsgewijs werken we daarnaartoe. Hierbij richten we ons niet op de klachten zelf, maar op het verbeteren van je dagelijkse werkzaamheden. Uniek in onze aanpak is dat wij je op de werkplek laten zien hoe dit in de praktijk gebracht kan worden.

Tijdens de long-COVID module wordt er gewerkt aan:

  • het opbouwen van de fysieke belastbaarheid in relatie tot werk;
  • coaching op het gebied van omgaan met klachten;
  • coaching op het gebied van algemene dagelijkse handelingen, werk- en energiemanagement;
  • advies over werkhervatting en eventuele aanpassingen rondom de werkzaamheden;
  • eventuele aandacht voor longrevalidatie, vermoeidheidsklachten of concentratieproblemen

Intake

Elk programma begint met een intake, die binnen vijf werkdagen na aanmelding plaatsvindt. Na afloop ontvangen jij en je werkgever een eindverslag en adviseren we welk vervolgtraject het meest geschikt is.

Dus ben jij op zoek naar een long-COVID behandeling waardoor je weer stapsgewijs aan het werk kunt? Bespreek onze module dan zeker met je werkgever. Het is namelijk niet alleen fijn voor jezelf wanneer je weer kunt gaan werken na een corona besmetting, ook voor je werkgever is het voordelig dat verzuim wordt aangepakt.

Je werkgever ontvangt een overzicht met daarin de kosten van verzuim en de kosten die gemoeid zijn met het productieverlies. Dit overzicht geeft je werkgever de tools om te sturen op verzuim: het geeft een goed beeld van hoe de productie terugloopt en wat dat financieel betekent voor de organisatie.

Ga weer aan het werk na post-COVID en meld je aan voor een intake. Je kunt deze aanvragen vanaf €315,-.

Meld je aan voor een intake
Klik hier
Aanmelden voor intake

Wil je weer stapsgewijs aan het werk na post-COVID? Bespreek onze module met je werkgever en meld je aan voor een intake.

Aanmelden